"Без ГЕРБ и ДС в София": Радостин Василев се прицели в кметския стол

По думите му той е алтернативата на ГЕРБ
Обновена: 5 сеп 2023 12:23 | 5 сеп 2023 12:14, Нели Христова
121
"Без ГЕРБ и ДС в София": Радостин Василев се прицели в кметския стол
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Независимият депутат Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София, предаде БГНЕС.

„Пред последните 2-3 месеца всички сме свидетели на това, което се случи в българската държава. След разкриването на записите вместо да се вземе адекватна реакция спрямо хората от тези записи за национално предателство, тези хора си съставиха едно срамно правителство, което вече три месеца не работи в полза на гражданите, а в полза на своя личен интерес. През тези три месеца заради моята последователна политика - политика на борба със статуквото получих както невероятни удари, така и огромна подкрепа. Преди две седмици взехме решение с моят екип, че ще се кандидатирам за кмет на София като независим кандидат“, обяви той.

Още по темата

Според него в София трябва да се сложи край на порочното управление. "София е корупционна яма на ГЕРБ", смята Василев. Независимият депутат подчерта, че според него той е достатъчно подготвен и уточни, че инициативният комитет, който застава зад него, ще внесе необходимите документи през следващите дни.

"Възприемам себе си и екипа си като алтернатива на ГЕРБ", посочи той. "Без ГЕРБ и ДС в София" ще бъде слоганът на Василев в предизборната кампания.

Точка едно в нея ще бъдат бюджетът и борбата с корупцията. Той посочи, че първата им задача ще бъде да направят проверка за това как са се разходвали средствата при управлението на ГЕРБ. „Ще има пълно и прозрачно изразходване на бюджета“, увери Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако един РИМлянин си намаже тиквата с олио, дали олиото прониква в мозъка? Ами ако няма мозък, къде отиват копейките? Няма кък да отидат и в г..ъза на Гела, щото г..ъза му отдавна е за продан ту на един, ту на друг, и в крайна сметка все стигат до Държавната не-сигурност в пРЕЗИЛдентството, което всички ние хрантутим, за да ни ЯДЕ до кокал и да ни върне в болшевишко-каменната епоха. Да жЮвей нашто путлерче, урааа!
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поощрявам Василев, за да става майтап при броенето на гласовете, той със сигурност ще има отрицателни гласове, а не нула
79
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руди Гела все драпа да става някакъв началник.
78
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
След черепно-юмручковския "преврат" всякакви абсурди са допустими за НЕВЪЗМОЖНОТО - включително поредната "партийка" на коМУ...НЬО...то, за която ТО "не знае", разбира се - тя, партийката, била възникнала от "движението", пък то, "движението", възникнало било възникнало още от 1878 г. с рождението на Явор преДАЧКОВ и Искра БаБева, ймручето дори не подозирал за това, макар че го обяви седмица по-рано. Альооо, и...де...оти, налапайте се най-после и се РАЗКАРАЙТЕ в Сибир!
77
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този пък бил водил борба със статуквото. Интересчия и алчен нарцис е Радостин Василев. Пълна трагедия е когато си толкова пр*ост, че дори не разбираш колко си пр*ост.
76
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако всички бяха като него в България нямаше да я има мафията Алла бала.
75
20
 
4
 
! Отговори
Правилно преди 8 месеца
Достоен човек. Открит и не приема демагогията на политиците.
74
1
 
11
 
! Отговори
Върл Левскар преди 8 месеца
По-скоро без тебе
73
2
 
15
 
! Отговори
!! преди 8 месеца
Хе хе - човека е доказан предател - някой трябва да е абсолютно луд за да гласува за такива.По-скоро кандидатурата му е за да може да избегне/отложи съдебното дело срещу него. Няма да е за дълго.
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки с иниативен комитет от 300 български граждани може да се пробва за кмет. Но всъщност кмета е само изпълнител на решенията на Общинския съвет. Ако там няма подкрепа, всичко ето е обещавал е един балон. Бюджета на Общината, парите и всичко останало зависи само и единствено от това кой има повече общински съветници ! Така, че може да се окажеш кукла на конци.
71
12
 
8
 
! Отговори
Чудя се преди 8 месеца
Е какво избрахте бойко борисов пьк руди не ви харесва с какво е по лош от бащицата
70
4
 
2
 
! Отговори
Нео преди 8 месеца
Сега е момента мутрата да стане кмет!
69
0
 
11
 
! Отговори
Край преди 8 месеца
Тоя ваклия - кмет на София?!? Може. Ако намери от някой да препише предизборна програма ...
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
РАДОСТИН ВАСИЛЕВ Е ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ И ДС, ИТН Е РУСОФИЛСКА ПАРТИЯ, СЪЩО БСП И ДПС. ГЕРБ СА РУСОФИЛСКА И ТУРКОФИЛСКА ПАРТИЯ.
67
14
 
4
 
! Отговори
Точен преди 8 месеца
Браво на Радостин Василев, че изкара ЗАПИСА. Иначе ще вземе около 0,2-0,3 %. Нормалният българин ще гласува за Възраждане.
66
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ИТН Е ПАРТИЯ НА ДС И РУСОФИЛИ
65
2
 
2
 
! Отговори
Г.Г. преди 8 месеца
Е па, има една задача да изпълнява и стадион да се строи, а парите вече се раздават. За новия кмет , ако е отзивчив, ще има доста
64
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
София се е превърнала в р0мско свърталище...искат да бутнат българката от стола и да седнат! А после *** че оправяй работата..
63
1
 
6
 
! Отговори
D преди 8 месеца
Мухахахахахаха
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съскащият ром..... ама то май само роми станаха кандидати за кмет на София... БЪЛГАРИ?!?!?!?!?