Демерджиев отсече: Категорично има чистка в МВР!

Според него причината за това били предстоящите избори
Обновена: 11 авг 2023 08:50 | 11 авг 2023 08:50, Камелия Цветанова
20
Демерджиев отсече: Категорично има чистка в МВР!
Снимка: МВР

"Категорично в МВР има чистка – търси реализация на това, което чухме в изтекъл в медийното пространство запис: „Нашето МВР да организира изборите“. Това заяви бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев пред bTV.

Още по темата

Вчера директори на областни дирекции бяха викани в Министерството на вътрешните работи на среща с министър Калин Стоянов, като им беше предлагано да освободят постовете си и да ги преназначат на други позиции.

„Знам, че с част от директорите е разговаряно и излишно им е казано, че няма никакви претенции по отношение на професионалните им качества, но причините за смяната им били политически. Когато по политически причини се сменят хора, които си вършат работата, възниква въпросът „защо?“, каза Демерджиев.

По думите му ясният отговор, който може да се даде, са предстоящите местни избори – „до местните избори вероятно ще бъдат свалени почти всички областни директори“.

Демерджиев допълни, че привиканите директори са назначени по време на първите два служебни кабинета на президента Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 9 месеца
Служебните а вие какво правехте забравихте ли какви ги приказвате служебните
18
4
 
4
 
! Отговори
реалист преди 9 месеца
Е Киро нали каза,че трябва да овладеят РПУ-тата,за да стане ала-бала на изборите
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Значи техния пияница Рашков ги назначил, тези сега ги сменят, защото не са техни и да могат да си правят "Ала Бала" пак. Браво! Стадото не мисли, като идЕоти гласува за най-големите некадърници и крадци през последните 50 години! Даже десните, дето лустрация искали да правят, издигат синче на ДС, дето е направил бизнес с държавни пари, през държавни фирми на военния комплекс... Браво! Българите постигат нови висини с гласовете си!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е то Кирчовците и Кокорчовците още в записа си казаха, че целта им е овладяване на МВР преди местните избори. Не знам защо се учудвате на тази чистка? Всичко в записа се осъществява поетапно!
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А Соня Момчилова от СЕМ КОГА?
14
1
 
14
 
! Отговори
карачанаков преди 9 месеца
Демерджиев допълни, че привиканите директори са назначени по време на първите два служебни кабинета на президента Радев........Сега като ги сменят се нарича чистка,а когато при Радев са назначавани махането на предните как се е наричало въ Дерменджи
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Цялата държава трябва да бъде прочистена.Радев внедри русофили навсякъде в държавата където му наредиха от москва Цели 3 години сменяше без да се съобразява с нищо и никой. Владееше цялата държава с пуч осигурен му от кгб. Мвр тайни служби медии областни управи агенции посланици и къде ли не. Смени всичко поголовно . Сега държавата трябва да се върне в нормално състояние .Да бъдат отстранени агентурата на москва внедрени от радев .
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всички Рундьови апашиСъс хавлия и по гащиНа бегом и на площадаМадър Раша е в бедаА Пък службата им изгоря :DЕх ше требе се работиХубу беше синекУраАма всички ни боли ***
11
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами про100то си го каза ще правим наше МВР за да има ала бала.
10
0
 
16
 
! Отговори
Малко е преди 9 месеца
МВР трябва да се разформирова и почне на чисто.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А когато Чашков ги чегърта и сменя, какво беше, видяхме ви две служебни , за нищо не ставате , освен лозунги и общи приказки ?
8
3
 
17
 
! Отговори
Анализатор преди 9 месеца
Демерджиев ти си Никой вече,даже не Те знаехме докато Радев не те намери Отнякъде-затова Мълчи...
7
0
 
17
 
! Отговори
?!? преди 9 месеца
Когато си на власт му вика реформа , когато не е, му казва чистка! Токова за българските политици. Това, че се смениха много правителства направи видими много пороци и зависимости. не са само МВР началниците. и при радев хвръкнаха Областните, Митниците, Даначните, БЕХ, Болници, Каса, Сметна палата и много други. "Началници"
6
0
 
14
 
! Отговори
Човекът парашутист, преди 9 месеца
Който без нито един ден работа в МВР стана министър.И "паметната" му реплика:Бях точен с парите .
5
2
 
17
 
! Отговори
Демерджиев преди 9 месеца
Ще остане,като единственият министър на Вътрешните работи,при който загинаха 5(петима) полицаи.И не подаде оставка,защото"бях точен с парите).
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Киро в записа го каза! "Следващите избори ще ги правим с наше МВР". Досега всичко което казаха в записа се е случило.
3
3
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 9 месеца
Абе, че има много корумпирани полицаи има, то е ясно.Но и това, че всяка партия идва на власт и сменя началниците навсякъде със свои хора и това не е добре. В никоя европейска държава това го няма.И после идва друга партия и хоп айде техни хора си слага пак. Нали се сещаш, че съответните началници са послушни към съответната партия на власт в момента.
2
2
 
16
 
! Отговори
Лейтенант от запаса преди 9 месеца
Има има! Чистят хората на Зеления Кремълски Чoрап и така трябва!!!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не чистка, направо разтурване на този баpдak. Та то аз не съм чул за престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им.