Нинова за "Росенец" и Летище Пловдив: Проявява се двойно решение

Това е безпринципно, коментира още тя
19 юли 2023 15:10, Нели Христова
23
Нинова за "Росенец" и Летище Пловдив: Проявява се двойно решение
Снимка: БГНЕС

“Принципната ни позиция е, че обектите, които са стратегически за държавната сигурност, трябва да се управляват и стопанисват от държавата. Тук забелязваме, че се проявява двойно решение - прави се предложение за една определена концесия на Росенец, но в същото време се подготвя концесия на Летище Пловдив”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

“Това е безпринципно и решение за един казус вероятно по причини, които не знаем. Искаме да има мнозинство, което да каже, че държавните богатства ще се управляват от държавата в полза на гражданите. Много е важно, ако се направи, дали държавата ще може да поеме функциите веднага, така че да няма проблеми на пристанището и дали това ще доведе до някакви санкции, и най-вече как ще се отрази това върху цените на горивата. Такъв анализ липсва”, каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Подаряваме наУкрайна преди 9 месеца
До Анонимен 19: Служители на БНР, НАП, НОИ, Държавна агенция "Архиви" и културните институти протестират пред Народното събрание за по-високи заплати. Според приетият от депутатите държавен бюджет обаче пари за повишаване на заплатите на служителите няма няма, но ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС могат да гласуват в Народното събрание да подарим 100 бронетранспортьора на Украйна вместо да им ги продадем. Заклели са се в парламента да служат на интересите на българският народ, а служат на чужди интереси.
18
0
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 9 месеца
До Анонимен 16: Чети по-горе поста "Архивите говорят". Може да ти просветне за това кой създаде монополистът Лукойл. И не само на теб, а и тези, които си вдигаха двата пръста по митингите и викаха: СДС, СДС.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Плама -Плевен я бяха опоскали другарите от БКП. Искаха да вземат и пристанището на Петрол във Варна чрез другаря Костадин Паскалев.
16
1
 
5
 
! Отговори
Apxивитe roвopят преди 9 месеца
3a ga cтaнe "Лykoйл", бълrapckaтa paфитepия "Heфтoxим" Бyprac, нaй-roлямaтa в Изтoчнa Eвpona бe npogageнa oт Ивaн Kocтoв зa okoлo 200 милиoнa... Oт тяx koлko ca oтишли в бюgжeтa e gpyra тeмa... Ocвeн тoвa, зa ga e nълeн мoнonoлиcт y нac pyckaтa eнeprийнa мaфия, Плeвeнckaтa paфинepия "Плaмa" бe gokapaнa go фалит, лиkвиgиpaнa и paзnapчeтocaнa nak oт cъщия Дparaлeвckи мaвъp...
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нимой тъка *** г-жа ,ни им съ карай, на тях така съм и заповядали пупсолството,ко да праят, те си слушкат и парички гушкат !
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
БСПП ДА МРЕ
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая пък, защото е много принципна
12
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След лошия социализъм имахме машиностроене, металургия, язовири, мостове, АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ, селско стопанство, химия, шести в света изпратихме човек в космоса. С демокрацията започнахме лека полека всичко да закриваме и разпродаваме. Започнахме да забравяме кои сме.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Еми Нинче, Държавна сигурност му е дала този обект Росенец, питай тех като техен агент :)) От БКП не са ли ти разкрили досието на Доган Нинче, че се правиш на неразбрала :)) Ти гледай за импексите да не те погнат тебе Нинче :)) Мълча като пукал 11г. при управлението на Сикаджията, сега взе да си отваряш устата, браво на теб :))
10
8
 
10
 
! Отговори
Германец преди 9 месеца
Щом недоразумения като тази на снимката, Рубльов и Копейкин са ревнали, значи правим всичко правилно :)
9
5
 
10
 
! Отговори
Вин преди 9 месеца
Който събори съветските тотеми, изгони Лукойл и Газпром, изчисти службите и външно министерство от руzzки шпиони, ще остане в историята като възстановил независимостта на България от осемдесет години Окупация!
8
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А Дънди Прешълс Метъла кога??? За америккано-канадската фирма лично Сорос се е заел с подновяването на концесията и. Как става това? Обяснявам! Годишният добив на злато от България е 5 милиарда. За да ,,натисне" където трябва Джорджи иска 10%т.е. 500 милиона,от които 1 милион той заделя за отговорния фактор,например министър председател. Последният подписва и така с нашите злато и пари се правят корупционни сделки. Държавата ни е на загуба,защото данъка върху печалбата не компенсира откраднатот
7
2
 
0
 
! Отговори
но преди 9 месеца
прилепите вьрвят по незнам колко иоана на китаиския сук
6
2
 
2
 
! Отговори
от преди 9 месеца
работническо селски прозход костадинка тимофеева рупкина достига публицистичния си зенит и постижения в областта на точните науки и невиждани полети на мисьлта от групата сьветски учени преки потомци на народоосвободителите от скалните пещери на планината иордан
5
5
 
7
 
! Отговори
Алла Пугачова преди 9 месеца
Матръошка след матръошката. Руснаците плащат здраво. :)
4
3
 
4
 
! Отговори
Все тая преди 9 месеца
Няма си ни една. Хората си имат мнозинство от над 125 гласа. Вие си говорете и все тая
3
10
 
6
 
! Отговори
Вън фащ! преди 9 месеца
България на българите!
2
1
 
1
 
! Отговори
не те преди 9 месеца
интересува думата трябва я няма в моя ре4ник гражданите да го духат
1
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Назначените от Посолството ще дадат Росенец на краварска фирма. Тогава Лукойл или ще спре да работи или ще повиши цените на горивата. Едни ще изкарват пари, а ние останалите ще плащаме по-скъпи горива.