"Гражданско движение Силна България" на Радостин Василев прераства в партия

Новият му проект щял да продължи войната срещу задкулисието
13 юни 2023 21:56, Нели Христова
85
"Гражданско движение Силна България" на Радостин Василев прераства в партия
Снимка: БГНЕС

Независимият депутат Радостин Василев обяви, че създаденото от него "Гражданско движение Силна България" прераства в политическа партия.

В публикация във Facebook Василев посочва, че целта на новия проект е да продължи "войната срещу борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни"

"Последните дни преживяхме поредното политическо предателство спрямо надеждите и очакванията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите избиратели и ще бъде наказана. Всеки един смел, честен и почтен гражданин, който смята, че България е над всичко и не трябва да сме наведени пред чужди посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или държава член на ЕС, е добре дошъл при нас", пише Василев.

Радостин Василев е депутат в последните четири парламента, като първо беше част от "Има такъв народ". Той обаче напусна партията и стана част от "Продължаваме промяната", след като 47-ото НС свали с вот на недоверие кабинета на Кирил Петков.

В 48-ия и 49-ия парламент Радостин Василев беше депутат от квотата на "Продължаваме промяната", но преди седмици разпространи запис от Националния съвет на партията, който породи политическа буря в държавата. Още тогава Василев заяви, че напуска ПП и възнамерява да създаде собствен политически проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Уточнение преди 10 месеца
За съжаление, партията няма устав и другите нужни документи, защото а Учредителното събрание всички са мълчали. Да бе, нито дума, никой не е казал нито една дума.
13
0
 
3
 
! Отговори
Сльнцето преди 10 месеца
Ще ни затъмни с анелия
12
0
 
7
 
! Отговори
Земеделските преди 10 месеца
Шамшали това правят
11
3
 
1
 
! Отговори
Верке преди 10 месеца
Има в магазините купи си от човешкото се озверява
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ПАРТИИ НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ, ПАРТИИ НА ИНДУСТРИАЛЦИТЕ, ПАРТИИ НА ХОРАТА НА СЛОВОТО И ПРОСВЕЩЕНИЕТО. ДНЕС ИМА ПАРТИИ НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНТЕРЕСИ, ПОДКУПЕНИ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ЕДНА ШАПКА ЧУЖДЕСТРАННИ СТОТИНКИ. ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ ЕМИГРИРАТ ИЛИ НЕ ГЛАСУВАТ.
9
0
 
0
 
! Отговори
Ауу преди 10 месеца
Видове вече не бяхме ли печки хахаха джебчийката ще ме кара ДНК да си правя взе фамилната лаборатория
8
8
 
4
 
! Отговори
Жалко че Радев преди 10 месеца
няма и 1% от Смелостта на Руди!
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Заради записа и почтеността си заслужава орден Стара планина.
6
7
 
9
 
! Отговори
По същество преди 10 месеца
Още един проект на Козяк. Ако не друго от посолството, поне ни пишат забавни сценарии на сапунки. За тяхно нещастие вече не се връзваме.
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
He мora ga ro noнacям, нo caмo зapagи тyй geтo зakoвa "Пocoлcтвoтo" зacлyжaвa gъpжaвнa нarpaga!
4
3
 
12
 
! Отговори
Козяк: преди 10 месеца
Спускаме нов краварски проект за радост на българските избиратели... Изберете си от нашия разнообразен асортимент от пластмасови продукти за еднократна употреба,сега вече на достъпна грантаджийска цена за килограм :Греб-ДъПъСъ само за 12,99 намалено от 2009ПП КирчУ-Кокор-Лорейн-Гуг-Лена АД за 0,07 намалено от 2021ДБЛГБТИ+%/)&$ ГранТ ООДайБг само за 0,00 намалено от 2016,преоценена и пребоядисана стока с транспортни дефектиБг GъзхоТ - безплатно,СлавчУ ЕТн само за 0,78лв на месец на изплащане
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радо,да не забравиш включиш в партийката си и онова търновското келеменце Явката Божанков,двамцата в тандем току виж сте грабна ли властта!
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако по някаква случайност партията му влезе в следващото НС, той скандално ще я напусне и ще отиде в друга партия.
1
1
 
16
 
! Отговори
Myxaxaxaxa преди 10 месеца
Гoтинo! Moжe ли oщe вegнъж oт cъщoтo?