Василев: Ще има кабинет, ще се бранят с цената на всичко

Целта е да се отстрани Гешев и да бъде изпран Борисов
31 май 2023 16:45, Анисия Иванова
79
Василев: Ще има кабинет, ще се бранят с цената на всичко
Снимка: БГНЕС

"Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на всичко желанието за консумиране на властта и пазенето от наказателна отговорност. ... Ще се опитат да запазят имунитета на Бойко Борисов, за да могат да направят правителство, което да отстрани главния прокурор и да бъде изпран Бойко", заяви пред БНР бившият депутат от ПГ на "ПП-ДБ" Радостин Василев.

Той вече е независим депутат в 49-ото Народно събрание, след като напусна парламентарната група заради съдържанието на записи от онлайн заседание на Националния съвет на ПП, които изнесе публично на пресконференция миналия петък.

Още по темата

Василев категорично заяви, че няма други записи - нито от централата на партията "Продължаваме промяната", нито в стаята им в Народното събрание:

"Вероятно Кирил Петков се страхува от други записи, с каквито аз не разполагам и не мога да отговарям за тях", каза депутатът..

Според него "в много тесен кръг е било планирано коалирането на ПП с ГЕРБ" и определи това като национално предателство, защото "Продължаваме промяната" винаги " са се клели", че никога няма да се обединяват с Бойко Борисов.

Радостин Василев потвърди, че е с 24-часова полицейска охрана, защото "се счита има сериозна заплаха за живота" му.

Независимият депутат подчерта, че това, което е чул в записа, отнасящо се до националната сигурност, го е накарало да го огласи: "Не съществуваше за мен вариант да затая това нещо, защото така щях да стана съучастник. В мен не е съществувало съмнение, че ще оповестя това, да разкрия записа. Не е изтекъл анонимно, защото така щяха да отричат, че е истина".

Време е да направя политически проект, който да участва в избори, заяви още Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радостинчо, мойто момче, за хубаво или за лошо направи каквото направи, но сега е време да си ходиш. Наигра се две-три години, стига ти.
27
4
 
19
 
! Отговори
Първанов преди 11 месеца
беше Президент 10 години. Направи партия. И? Цветанов беше вторият човек в държавата 10 години. И? Тоя ренегат смени две партии за една година, обаче напират да прави " проект". Смях.
26
5
 
18
 
! Отговори
Майора преди 11 месеца
Нищо не може да се очаква от политическата цветарка Руди Гела , успял да стане депутат благодарение на Слави и го предал , минал през ПП и тях предал и показващ записи от кунята на тия , които ми гласуваха доверие! Предателите никой не го обича колкото и те да се хвалят че да направили нещо!
25
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Заради тоя екскремент цялата държава ще замине. Трябва да имаме имунна система за такива обществени вируси, иначе ще загинем.
24
10
 
14
 
! Отговори
славянин преди 11 месеца
Благодарение на разкритията на това момче не само България разбра какви продажни и безгръбначни ''патриоти'' ни управляват и какви морални ''демократи'' управляват ес!
23
4
 
18
 
! Отговори
1111 преди 11 месеца
Това с огласяването на записите саго хубаво му се получи. Ама как да му повярва човек, като няколко пъти предаде тези, които го направиха депутат. Не е много добре момчето. Иска да се реализира на всяка цена, отмъстителен ми се струва, доста коплексиран. Въобще има нужда от помощ. За политик и управленец-не мисля, че е неговото.
22
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Заслужава тоя Оскар за продажник на годината
21
7
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Руди - Юдата е политически труп. Партия щял да прави?!? :))))))))))))))))))))
20
7
 
14
 
! Отговори
Мария преди 11 месеца
На този скоро ще му скроят костюма.
19
16
 
10
 
! Отговори
до 6 от славянин преди 11 месеца
Ако не беше този България нямаше да разбере от първа кирчо-кокорчова уста каква хипернагла и продажна проатлантическа гн.лоч е инсталирана от атлантическите ни ''братя'' да управлява колонията! Нямаше да разбере и от първа урсулова атлантическа уста, че за ес най-важното не е демокрацията и морала, а тънките сметки!
18
5
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
В момента нагласите са такива, че ГЕРБ + ППДБ имат едва 25-30% подкрепа. Само най-мало умните жълтопавети не са вдигнали ръце от Киро и Ассен. Не си дават сметка, че двамата измамници ще се предадат изцяло на Боко, и ще предадат и избирателите си на разтерзание, само да останат на власт.
17
3
 
14
 
! Отговори
Въпросче преди 11 месеца
Тоя господин сега Гешев ли защитава?
16
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
доста подмолна и продажна душица!
15
7
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 11 месеца
В момента нагласите са такива, че ГЕРБ + ППДБ имат едва 25-30% подкрепа. Само най-*** жълтопавети не са вдигнали ръце от Киро и Ассен.
14
7
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Радо Ескариотски вече ще стои като барано яйце. Никой няма да го доближи. Предателите са така.
13
4
 
9
 
! Отговори
факт преди 11 месеца
На предателите гробовете остават незнайни !!
12
7
 
6
 
! Отговори
Нора преди 11 месеца
Кабинет на върба!
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бате Радостин отивай при фъсраждане
10
5
 
17
 
! Отговори
Бат Сали преди 11 месеца
Тоя превъртя ***... Предаде тия, заради които предаде Славчу Учиндолски. Прави политически проект, ама кой ли ще му върже... Тоя записва всичко наред. Наистина има хора, които ако бяха малко по-умни, щяха да разберат, колко не са умни. На Гришата Ганчев адвокатчето ще учи на морал... Какви хора има само в политиката, с онуй да ги сочиш..
9
24
 
14
 
! Отговори
Иван преди 11 месеца
Евала на такива хора ,пазещи честта и достойнството на това в което вярваме.