Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни

Истинското правосъдие не трябва да е бухалка, каза още той
Обновена: 30 май 2023 23:22 | 30 май 2023 21:38, Анисия Иванова
325
Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Истинският гарант на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско общество, което като види атака към демокрацията, следващия след обяд пълни площада, това е истинската гаранция, че това което успяваме да променим, ще остане променено. Това заяви Кирил Петков от ПП на протеста пред президентството, предаде БГНЕС.

Хората, които искат да върнат старите служби за сигурност, реално усещат, че губят историческото си време. Има няколко стотин хиляди българи, които казват България е европейска държава, България има нужда от европейско правителство и България няма път към Евразия и Изтока, посочи Петков.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира поикания от Прокуратурата имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

„Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка", каза Петков.

Асен Василев каза, че Европа е на кръстопът, спуска се нова желязна завеса в Европа, която разделя Европа на две – Европа свободна, демократична просперираща или Европа на бившия Съветски съюз. Националните предатели са тези, които искат да отклонят България от това да стои от правилната страна на тази желязна завеса.

"Идва промяната и при службите, те използват всички методи с прокуратурата, подслушвания, за да не се случи тази промяна. Трябва службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни, България има нужда от работещо правителство и системи и ние ще го направим. Вярвам, че тези хора са гарантът, че България ще има европейско правителство и то ще направи реформите така, че да бъдем част от Шенген и еврозоната. Тези, които се опитват да подслушват, да се опитват да казват, че мирът в Европа е да си заврем главата под храстите, няма да стане", каза Василев.

Настимир Ананиев се надява президентът да се извини за своето поведение от вчера. „Вие видяхте едно нормално поведение от всички представители. Президентът си изпусна нервите, защо ние трябва да го правим“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
БЕСИЛКИ ПО ПЛОЩАДИТЕ! ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ.
156
4
 
9
 
! Отговори
Сержант преди 11 месеца
Не само службите, администрацията също.
155
1
 
4
 
! Отговори
Къф кеф Киро преди 11 месеца
На тия от горе в служби и прокуратури някой се кани да им разбия ***.А това ме навежда на мисълта за един малко по-добър и спокоен живот за идните поколения.Както виждате войната СИК-ВИС се е развихрила до откат.Ако сте гледали видеата на Кольо Китаеца преди да бъдат свалени,ще знаете вече че СИК и ВИС са инструменти на големи клики и подводни политически течения въртящи много милиарди по света и на местна почва.Това са откраднатите държавни фондове,и постъпленията от нарко каналите на ДС.
154
0
 
10
 
! Отговори
А преди 11 месеца
Оня Атанасов даже е бил прокурор на България. Е така е защитавал страната.
153
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
НО ТОВА Е ОПАСНА ИГРА И НЕ ЗНАМ КОИ Я ИГРАЯТ И КАК КОНТРОЛИРАТ МИСЛИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА ХОРАТА, ВИЖДАМ САМО ФАКТИТЕ , В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ , СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!
152
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Каза им го, браво! Държавният апарат да се прочисти от всичко и всички, които обслужват интересите на Русия! между другото, Полша сега създава закон за Държавна комисия, която да изследва действията на Русия при намесата върху държавната сигурност на страните в Европа. Отново поляците са отличници. Да почнат изследванията си от България!
151
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ала баланица Киро в тъмница.
150
2
 
7
 
! Отговори
Вече преди 11 месеца
Всички го разбраха, що латерална е, даже и Радев и Борисов.
149
5
 
18
 
! Отговори
Еххх преди 11 месеца
Украйнците дето ги храни Радев ,искат да го махнат ,защото не иска да им даде държавата ,Г-н Президент, стегнете се и спазваите законите за държавна измяна и преврати .Изгонете шарлатаните и им оставете тая папка за спомен от България .Колко милиарда изнесоха без документи ,къде са парите .
148
2
 
15
 
! Отговори
Натовеца преди 11 месеца
НАРОДЕН СЪД 2.0 ВЕДНАГА !!!!!!
147
1
 
11
 
! Отговори
Тип преди 11 месеца
Тоя и Канада би шута, която го е подпомагнала като емигрират. Защо въобще дойде в България, като сме толко зле, ъ? Е тук може да се прави ала бала и да се краде.
146
1
 
13
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 11 месеца
Оня ден си признаха и двамата, днеска киро ги заплашва откровено, май нема даде разминат само с разпити!! Материал има за службите четири часа и половина е САМОПРИЗНАНИЯ!
145
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Герб нали бяха мафия, а пп сега иска да управлява с мафията! Или са лъгали, че герб са мафия! И в двата случая пп излиза, че са престъпници - мошеници!
144
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
КИРО, АКО УПРАВЛЯВАШ, КОНЯ ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА И АКО НЕ ХВЪРЛИШ ОСТАВКА, ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА И ЩЕ УМРЕШ, ТОВА НЕ Е ШЕГА, НЕ ЗНАМ КОЙ Е КОНЯ, НО ТОВА Е ОПАСНА ИГРА И НЕ ЗНАМ КОИ Я ИГРАЯТ И КАК КОНТРОЛИРА МИСЛИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА ХОРАТА, ВИЖДАМ САМО ФАКТИТЕ , В ПОВЕЧЕТОИ СЛУЧАИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!
143
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кире, теб не те ли търсиха от прокуратурата.
142
2
 
17
 
! Отговори
София преди 11 месеца
Кирца, тоя наратив се изтърка вече, бе, недоразумение харвардско. Всеки ден излизат нови и нови скандални разкрития за управлението ви. Вземи се скрий някъде и престани да си играеш на политика. Очевидно е нещо, което изобщо не разбираш. Още повече жълтопаветните либерастки павиани дето са отишли днес да протестират захлебвайки некой друг лев.
141
1
 
16
 
! Отговори
КирУ преди 11 месеца
Продължаваме Прането!
140
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Предпочитам Бойко ( Пере Пари) отколко КирУ ( прави преврати, фалшиви избори, държавна измяна, пере мафията итн.)
139
0
 
20
 
! Отговори
КирУ преди 11 месеца
Продължаваме Преврата!
138
1
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 11 месеца
Киро Украинеца докато се правеше на борец срещу Винету вървеше, но откакто Киро Украинеца цунка Винету и се отече в канала. Какви служби ше променяш като вече никой не те брои дори за двойник на Джон Триволта.