Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни

Истинското правосъдие не трябва да е бухалка, каза още той
Обновена: 30 май 2023 23:22 | 30 май 2023 21:38, Анисия Иванова
325
Петков: Службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Истинският гарант на демокрацията са протестиращите. В България има гражданско общество, което като види атака към демокрацията, следващия след обяд пълни площада, това е истинската гаранция, че това което успяваме да променим, ще остане променено. Това заяви Кирил Петков от ПП на протеста пред президентството, предаде БГНЕС.

Хората, които искат да върнат старите служби за сигурност, реално усещат, че губят историческото си време. Има няколко стотин хиляди българи, които казват България е европейска държава, България има нужда от европейско правителство и България няма път към Евразия и Изтока, посочи Петков.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира поикания от Прокуратурата имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още по темата

„Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка", каза Петков.

Асен Василев каза, че Европа е на кръстопът, спуска се нова желязна завеса в Европа, която разделя Европа на две – Европа свободна, демократична просперираща или Европа на бившия Съветски съюз. Националните предатели са тези, които искат да отклонят България от това да стои от правилната страна на тази желязна завеса.

"Идва промяната и при службите, те използват всички методи с прокуратурата, подслушвания, за да не се случи тази промяна. Трябва службите да знаят, че реформите при тях са неизбежни, България има нужда от работещо правителство и системи и ние ще го направим. Вярвам, че тези хора са гарантът, че България ще има европейско правителство и то ще направи реформите така, че да бъдем част от Шенген и еврозоната. Тези, които се опитват да подслушват, да се опитват да казват, че мирът в Европа е да си заврем главата под храстите, няма да стане", каза Василев.

Настимир Ананиев се надява президентът да се извини за своето поведение от вчера. „Вие видяхте едно нормално поведение от всички представители. Президентът си изпусна нервите, защо ние трябва да го правим“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е, ще има и други протестиращи. Най-вероятно ще са с пъти повече; ще са по всички градове по България; ще са по-мотивирани, защото ти си предателят. И ни писна вече на всички от глупостите.
36
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Спасението от евроатлантизма е чемодан, вокзал и при матушката. Ама не ви утърва друго си е от дивана в ЕС
35
2
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 11 месеца
НА ПАТРИОТА И НАЦИОНАЛИСТА - СЛУЖБА - НЕ МУ ТРЯБВА - ВЗИМА ПАВЕТО - И КЪРТИ ПАРЛАМЕНТА .........Американски Гееййчетааааа......Молете Се да Се Качите на Последния Самолет за САЩ .........В Афганистан Висяха на Колелата на Самолета.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
34
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Македонските тайни служби и ЦРУ ще проведат специална антимафиотска операция в провинция Чалгария! Закриваме гангстерския рай, по заповед на чичо Джо!
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Трябва на всяка партия,на всяко събрание,на всяка партиина сбирка да има микрофони и тези да бъдат подслушвани постоянно,защото ги е избирал народа и същия този народ има право да знае какви ги вършат подчинените му.Както шефове на фирми слагат камери и постоянно следят работниците си,така и тези.Да видим истинското им лице.
32
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Май пишещите тука, не са Пулия целия запис, а само откъсите които пуснаха по телевизиите на олигарсите.
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гнусни п**раси на шорош и Америка(за) България Тези с избори няма да си отидат ,защото изборите са пълен фалшификат .Спасението от тази евроатлантическа смрад на повикване на посолството е народа да се вдигне с колове ,кирки брадви и да ги линчуваме.Или те или народа.
30
3
 
13
 
! Отговори
обективен преди 11 месеца
Ама ти наистина ли искаш да изпереш боко !!! Ако е така ,значи си , си поръчал катафалка !!
29
1
 
13
 
! Отговори
Вал преди 11 месеца
Байдън е много доволен,че са увеличили тавана на американския,невъзвращаем,дълг.Досега бяха в *** до шията,сега ще затънат до челото.Змията хапе най много преди смърта си!!!
28
0
 
35
 
! Отговори
Шрайка преди 11 месеца
Призовавам Днес.бг и всички български медии да обявят бойкот на тези неуспели конспиратори искащи да превземат държавата. Спрете да публикувата тази словесна диария, излизаща от КПиАС. Тези личности, трябваше вече да са в затвора. И понеже Лорер цитира конституцията, дали е прочел: Никоя политическа партия не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. и Не могат да се образуват политически партии които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.
27
1
 
19
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 11 месеца
Няколкостотин Кире ама как бре ??? Ала бала с президента? Ми засега сте няколко души и все заплатени макар и малко щото и те парите свършват рано или късно! Явно имате ултиматум от топлите страни или взимате службите и ги правите фигуранти или беж през глава за ЮАР!
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Раздават ли пици с кристали?
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз пък едно разбрах от записите на тез клошари : Уж са народни представители,но хич не им пука за народа.Постове,назначения,уидурми,ала-бала,машини,флашки,кодове...това ги интересува.А дори се оказа,че тези не са и народни избраници,те са машинни избраници.Директно към затвора за дъъъълги години.
24
1
 
24
 
! Отговори
Посолството Плаща преди 11 месеца
Кирчо и Кокорчо организират митинг и заплашват българските служби с враждебни външни сили от чужди посолства, това са тия ПП
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Петков, така наречените от теб реформи, са неизбежни и за вас! Заминавате си за там от където ви из**ха!
22
0
 
28
 
! Отговори
Хелоу преди 11 месеца
С 15 процента идели чистки. Да иде чистка от вас пазмодии такива.
21
2
 
27
 
! Отговори
Митака преди 11 месеца
Такива гнусари и *** не съм виждал никога. Хора готови на всичко за власт! Повръща ми се от тези канадски ле.кета , инсталирани, за да направят от нашата татковина пустиня. Срам и позор ! Вън предатели !
20
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма кой да ви допусне до власт,та да си проведете Пъклените Планове Предатели!! Голяма Смед се оказахте Американофи Байдънофили!!!-:(((
19
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Урсула какво ти нареди на какъв език ще се говори английски френски холандски Ние тук в Нългария ховорим на български и разбрах че за сега Кирил Петков е предател на бълг .интереси друхо не ми трябва явно ще си ходи за Канада откъдето и долетя Как на таз Държава не й се случи да има политик който защитава и милее за България като многото възрожденци които наистина възродиха страната след игото Жално ми е за Б-я
18
20
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 11 месеца
Ти явно си свикнал на руска пропаганда...и още кал ще хвърлят...и то в Родната България!!!