Лена срещу Радев във Facebook за службите

"Законите на страната трябва да се спазват - по буква и по дух"
29 май 2023 16:05, Стела Стоянова
254
Лена срещу Радев във Facebook за службите
Снимка БГНЕС

"На вниманието на всички, свикващи КСНС. Законите на страната трябва да се спазват - по буква и дух." Това написа Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"И да, когато имаш назначено от теб служебно правителство и смениш ръководствата на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон засега, но не и неговия дух за разделение на властите.

П.С. Подкрепата за Украйна не е обявяване на война, а мярка за спазване на междунароното публично право и териториалната цялост на една суверенна държава. Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ", добави тя.

Повод за първата част от коментара й стана пост на журналистката Роси Михова: "Аз нямам звукови записи, защото никога не ми е хрумвало да ги правя. Но съвсем отговорно мога да кажа, че съм чула лично Румен Радев да обяснява как ще смени изцяло и скоротечно завареното ръководство на службите в момента, в който има на разположение служебно правителство."

По-рано днес президентът коментира част от изтеклите записи на ПП-ДБ, оповестени от Радостин Василев, с думите "Службите не са мои".

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лена ротационната се прави на девствена мома. Проблема не в смяната на ръководствата, проблемът е в това, че те се правят от чуждите посолства, което значи че България не е суверенна държава. А хората вършещи това са чужди агенти, което означава че тяхното място е в затвора.
25
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
да бехте дали на гела едно министерско место, немаше сега да си скубете косите, ама на от алчност ....
24
3
 
21
 
! Отговори
Пълен цирк преди 11 месеца
Рундьо едно на ръка,ама мустакатата да говори за закони и как трябвало да се спазват,при положение,че е част от ОПГ,на чиято сбирка в прав текст се казва,че "ще премахваме този и онзи законно или незаконно",а либето и,Парапетния зарзават,буши конституцията като загорял заек плюшена играчка.Хахаха,тези наистина са безочливи.
23
4
 
25
 
! Отговори
Ахмак преди 11 месеца
Яхвай парапета и отлитай безполово нищо.жество
22
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая разбира от служби и война, колкото любовника и от българска конституция...
21
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не разбирам, защо трябва да се публикува какво е написал някой/някоя си във фейса като новина? Къде се бута наш'та Лена в А група?
20
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
на мене друго ми прави впечатление, че 5 часа в тоя запис говорят за всичко друго но не и за проблемите на хората и как мислят да ги решават
19
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наистина са уникално нагли, къде е тръгнала? На целият свят стана за посмешище, ще критикува Радев. Моме, ти не можеш и на малкото му пръстче да се вместиш, ако няма кой да те вразуми, обърни се към доктор.
18
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПП толкова си оцапаха кълките миналата седмица, че колкото и кал да хвърлят по други, те ще си останат най-мръсните. А тая, която си сменя намеренията с вятъра по-добре да си мълчи. Цялата страна я подиграва, а тя не спира да опява. Добре ще е да се покрие за година или две поне.
17
5
 
29
 
! Отговори
ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 11 месеца
ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ШАРЛАТАНСКАТА ГМО ПАРТИЯ ОТ ПОЛИТИКАТА, ЗА ПЕТ ЧАСА ЗАПИС ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА НАРОДА НЕ КАЗАХА ТИЯ АЛЧНИЦИ. ТОВА Е И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИМ ГАФ ОТ СТОТИЦИТЕ В ЗАПИСА. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАХ ЗА ТИЯ ЧЕ НЕЩО ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ. ПРОЩАВАЙТЕ. ДАЖЕ ГЕРБ СА ДЕСЕТ ПЪТ ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ.
16
24
 
10
 
! Отговори
Недялко преди 11 месеца
Не се занимавайте с руския президент на България по руските медии на България. Просто направете правителство и стартирайте импичмънт на двойката Радев Йотова.
15
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако са верни слуховете и видеото, че Лена е любовница на Кирил Петков, редно ли е пита се в задачата да дава налон на държавата и постоянно да я лансирате все едно е първа дама на държавата ?Защото това срещу ласки да се уредиш в ББР, говорителка, да набуташ гаджето депутат и пр. те прави първа в държавата, но не ѝ дама.
14
1
 
12
 
! Отговори
00014 преди 11 месеца
До ПроСоТоот дървената мафия
13
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ама Лено не се пра'и на улава, не иде реч прсто за смяна, а за смяна на всяка цена независимо дали със законни или незаконни методи, така каза не кой и да е, а Асен Василев
12
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая па мисирка не правила записи. Тая пише на тефтерче, акто Шерлок. Не може да докаже ама се изказва.
11
4
 
31
 
! Отговори
говорисе преди 11 месеца
очакваме в най скоро време креватните изпълнения от парапетскандал
10
2
 
22
 
! Отговори
КИРЕ НЕОЛИБЕРАЛО преди 11 месеца
ИСКА МИ СЕ ЛЕНЧЕ, С ТЕБЕ ДА ЖИВЕЯ, С ТЕБЕ ДА ЖИВЕЯ И ДА ТИ ПЕЯЯЯ
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
е ако не друго в последно време я гледам се бръсне доста гладко
8
4
 
14
 
! Отговори
До 5 преди 11 месеца
Ако смяташ ,че не е права,може ли да потвърдиш,че според теб службите нужда реформирани. И защо оценката на народа ни за работата на МВР е близка до нулата. Да не говорим за "работата" на...ДАНС,проспали КТБ,на НСО разводачи на жени на депутати и президенти ..до фризьори...
7
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая к.ва ли ще обяснява на генерал (ама истински, не като гнома) за службите, за войната и такива неща...не е истина каква наглост!