Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Нямало друг вариант освен замразяване на преговорите
265
Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация - преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира", заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Още по темата

Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт".

"За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор", допълни Даниел Митов.
Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

"По този начин се налива гориво в двигателя на "Възраждане". Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти", коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Даниел МитовПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
тия гробаджии как смениха всички със свои хора на всички възлови места в държавата какво се правят на детственици.
200
10
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 11 месеца
До Анонимен 204 А Възраждане струват ли ?Напред към миналото.
199
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ПП на следващите избори отиват в историята,САЩ ще сформират правителство на всяка цена,трябваме им за войната,те ни презират и искат тази територия да се обезлюди.Народът хрябва да се събуди с непримиримост към всякаква корупция и чуждопоклоничество и да се обединим като общество,поставяйки оцеляването на България над всичко
198
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега видяхте ли колко струват тия от ПеПетата, ДеБетата и Гербаджиите? Да са ви честити и пак за тях да гласувате.
197
0
 
12
 
! Отговори
Спеца преди 11 месеца
Скъпа Сю , колко е гадно да коментират , когато цинизмът е Ваш приоритет!Нещастници , ще си го получат!
196
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
*** коментира циници....
195
6
 
21
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 11 месеца
Това е "ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ"--- и завзимане на властта по незаконен начин със смяната на цялата Държавна и военна структура в България и ползване на ГЕРБ ЗА ПАРАВАН!!!!!
194
2
 
24
 
! Отговори
НЕЩО ХУБАВО! преди 11 месеца
НАЙ-ПОСЛЕ нещо хубаво да се случи в България (за истеклите записи говоря)! А Даниел Митов да не се прави на ударен, понеже и той ходи на рандеву в ПO.COЛ.CTBO.ТО.
193
2
 
13
 
! Отговори
До 404 преди 11 месеца
До 404 - много лесно вдигна бялото знаме! Аз пък съм на мнение, че е по-добре да умреш в бой за свобода, отколкото да живееш като роб! Аз съм против да сваляме гащите доброволно и някой да ни взима, независимо сащ, русия, турция, германия или който и да е! България е бърквала тънките сметки на всички винаги. Всъщност най-добре е да изметем всичките "посолства", но за да е всичко наред-просто да изметем всичките им агенти. От партиите и администрацията почти нищо няма да остане, но ще почнем отн.
192
6
 
10
 
! Отговори
404 преди 11 месеца
Направо от въпросното посолство да назначи един губернатор и да се спира тази мъка родна!
191
3
 
9
 
! Отговори
До ахах преди 11 месеца
До ахах - казваш "нищо нагло не са казали" - ти сериозно ли? Още в първия половин час казват неща, за които по закон се лежи между 10 и 15 години по чл. 1 от НПК. Да не говорим, че заслужават обесване с краката надолу! А следащите 4 часа? Слушал ли си записа или си го "гледал"? Глух ли си или манипулатор? Съгласен съм едно с теб - Наистина ЧУЙТЕ записа! Сами ще се убедите кое как е, ако имате здрави нерви да го изслушате!
190
1
 
14
 
! Отговори
Питам Ви преди 11 месеца
Ще излезе евреина Соломон Паси в пряко предаване, в ефира на Българската Национална Телевизия и най- арогантно ще заяви: - Време е да скопим Българския лъв! - и абсолютно нито един политик дума няма да обели с/у това негово изказване!?!?!?! - В коя държава нещо подобно може да се случи без да има никаква реакция или последствия?!? - Вече няма Българска държава - тук е юдейска васална територия!
189
0
 
16
 
! Отговори
До 185 преди 11 месеца
Да уточним - изчезнаха 9 милиарда за 9 дни.
188
18
 
2
 
! Отговори
ахах преди 11 месеца
пълни глупости!!! гледайте записа, нищо нагло не са казали
187
1
 
4
 
! Отговори
чувате ли се преди 11 месеца
Вие чувате ли се, коментиращите? Един за бб, един за пп, а то се ЧУ, че са "маркетингови врагове", а в действителност са КОАЛИЦИЯ, едно и също и заедно, само "на народа ще казваме, че не сме"! Слушахте ли въобще записа? Другите пък спорят русия или сащ - и ДВЕТЕ се борят за ДОМИНАЦИЯ, нито един не е добре, всеки иска да УПРАВЛЯВА ДРУГИТЕ! С КАКВО ПРАВО? Всички фили и фоби са вредни! ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ може да защитава БЪЛГАРСКИТЕ интереси! Другото е манипулация с цел прокарване на интереси!
186
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До евтгв30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И РАЗВИТИЕ! КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ВЪРВИ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ.
185
21
 
4
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 11 месеца
БРАВО НА ПРОМЯНАТА! ПОКАЗА КАК СЕ ПРАВИ КОНСТРУКТИВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ДИАЛОГ. В ГЕРБ САМО БОЙКО ГОВОРИ СЕЛСКИ ЛАФОВЕ И ВСИЧКИ РЪКОПЛЯСКАТ.
184
2
 
6
 
! Отговори
евтгв преди 11 месеца
30 години само си бършат гъзовете и си прехвърлят топката. Сумати българи емигрираха или бяха избити от безхаберие и алчност.
183
15
 
5
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 11 месеца
ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА МЪЛЧАТ ЗА ДА МОЖЕ ГЛУПОСТИТЕ НА БОЙКО ДА МИНАТ ЗА УМНИ ПРИКАЗКИ. БРАВО НА ПРОМЯНАТА, ЕДИН СМИЛЕН ДИАЛОГ СА НАПРАВИЛИ.
182
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ГЛУПАВ ПАТОК