Какво ще направи Денков като премиер? Не казвай "Хоп" преди да скочиш

Разговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ продължават и днес
162
Какво ще направи Денков като премиер? Не казвай "Хоп" преди да скочиш
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не казвай „хоп“, преди да прескочиш“. С тези думи Николай Денков от „Продължаваме промяната“ отговори на въпрос на bTV какво ще е първото нещо, което ще направи в качеството си на министър-председател.

Още по темата


Очаква се разговорите около бъдещия кабинет да продължат и в днешния празничен ден. След принципното съгласие на ГЕРБ-СДС и "Продължаваме промяната", отговор се очаква от „Демократична България“.

„Те винаги са казвали, че ще подкрепят кабинета, но трябва да минат през вътрешните си разговори, да се обяснят аргументите какви са, така че просто трябва да се отнесем с малко търпение и спокойствие“, каза Денков.

По думите му разговорите вървят съвсем нормално, а от „Продължаваме промяната“ имат още малко работа по състава на кабинета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: премиерДенков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 46, такива обяви има постоянно, и много преди войната, защото не достигат кадрови войници за армията! Не случайно дори Каракачанов въведе промяна че за кадрови войници могат да кандидатстват хора до 40 години (преди беше до 33), понеже много бройки стоят незапълнени! Това беше още през 2018г., когато нямаше и помен от задаваща се война! А ТИ СИ НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ, продължавам да го твърдя
38
5
 
13
 
! Отговори
До 42 преди 11 месеца
Мутра-академик
37
4
 
13
 
! Отговори
Приземяване преди 11 месеца
Тоя ли ръководи военни доставки и операции? Тоя с едни бързи тестове за ковид не можа да се оправи. Да не говорим за резултатите от матурите по негово време.
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Трагедия Нека ги слагат за военни до 40 г. Нали точно тия умни и красиви докараха Тагара и Денку.
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Добре де, като е фалшива новина, че назначават военни във всички военни окръжия, защо не проверите на интернет страниците им и няма как да отречете обявите и конкурсите които са публично достояние. България удвоява военния персонал, освен за война за какво ни е да го правим?
34
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
О'браян изнуди Боко и му каза какво ще му се случи, ако не махне Гешев и не направи правителство с психодесните. Гешев от своя страна си е прав да упорства и дай Боже да разкрие схемите досега, в които са замесени Христо Иванов и ген Атанасов. Всички пътища водят до личности като Прокопиев, Копринков, Доган и други богопомазани.
33
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Трагедия, ФАЛШИВА НОВИНА, а ти си НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ!
32
2
 
8
 
! Отговори
Неутрален преди 11 месеца
Чак такива б***клуци, продажници и неадекватници като тия от *** / Пъпъ българската история не помни. Преживяхме социализма, Костов, цар, тройни коалиции, бате Бойко, но не очаквахме чак такива като тия. В близко бъдеще, ако не на следващите избори бай Коце, заедно със столетницата и евентуално някой по-малък ала Итн ще им сипе със големия черпак, или ако не стане веднага на някои от следващите предсрочни. Лошото е, че ако тия си изкарат мандата, вече ще сме унищожени и ще е късно за всичко.
31
3
 
13
 
! Отговори
Трагедия преди 11 месеца
Всички областни военни окръжия назначават военни. Промениха две наредби, свързани с мобилизацията, координацията и изпращането на български военни под командване на международни сили (разбирайте НАТО). Истината е че ни готвят за пушечно месо в Украйна, понеже украинците привършват, а руснаците не са настъпили сериозно. При една активна война на Украйна ще са и необходими около 15 милиона въоръжени сили. Всичко това ще се попълни с българи, турци, поляци, румънци и желаещи главорези от цял свят.
30
13
 
3
 
! Отговори
Василев преди 11 месеца
И все пак Русия нападна Украйна и окупира територии 21 век погазвайки всички международни договори и правила!А Украйна е последния бастион пред държави като България, а Русия не крие своите имперски амбиции за Велика Руска Империя смазвайки всички по-малки инакомислещи съседни страни, които виждат своето бъдеще в демократичния цивилизован свят!Русия е агресор и вестител на смъртта и Сатаната!Агент Донован Бейли!ЦРУ!!!
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ама от ПП се правят на политбюро на партията на ДБ,че ГЕРБ и листи редят с Б и Б отзад,България накрая.
28
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хахах, безполезни хрантутници със средно и по-ниско образование да плюят по академик и доказан учен! ХАХАХАХАХАХ, къде сте тръгнали бе неудачници, и кой ви брои за живи?
27
3
 
11
 
! Отговори
И ти преди 11 месеца
Си кукла на конци. Щом вкара в образованието джендърството за 6 месеца, кой знае какви бели ще направят министрите то за почти 2 години. Много внимавай да не те гонят го дупка с камъни и дервье. Съществува вероятност ти да ни вкараш във войната и асеня да натрупа още дългове. По-добре си отивай с мир
26
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тагарев е добре да си преговаря какво се случи с Богдан Филов и регентския съвет. Освен това е аксиома, че неядренандържава не миже да победи ядрена при това ядрена от топ 2
25
2
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 11 месеца
Не съм виждал някой да казва "Хоп" след като е скочил...
24
5
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 11 месеца
Той Тагарев само да ни раздаде автоматите и ние ще го намерим
23
5
 
2
 
! Отговори
Василев преди 11 месеца
Дайте една натовска база на Черно море и да спре вече тази агония, или ще изгорим за един миг, или ще станем най-преданите лакеи на първия ред, които ще боравят с необезпечен финансов ресурс!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя е *** на фона на тия къде ни вкараха в предишните световни войни - Радославов и Богдан Филев. Но пък Тагарев за сметка на това компенсира с фашистка визия
21
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тагарев ще ви оправи кoпейки, всичко по реда си
20
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
С тази злоба и завист ти Българино ,никога няма да се оправиш !!! Все някой ти е виновен ..затова само гърч...ех Живков ...липсваш!!! Честит 24 май !