Волен Сидеров нападна мъж с тротинетка и журналист на Витошка

Само преди три дни той бе задържан в Първо РПУ
12 юли 2022 09:30, Нели Христова
345
Волен Сидеров нападна мъж с тротинетка и журналист на Витошка
Снимка: БГНЕС

Няколко дни, след като Волен Сидеров бе задържан в Първо РПУ, лидерът на "Атака" се спречка си минувачи на бул. Витоша в София.

Още по темата

Първо Волен напада мъж с тротинетка, а след това човек, който се опитва да заснеме случващото се, който се представя като журналист.

Видеото от новата проява на Сидеров беше разпространено в социалните мрежи, като от кадрите се вижда, че в инцидента се намесва и съпругата му - Деница Гаджева, а с тях е и синът им.

Политическият лидер и Гаджева твърдят пред представилия се във видеото като журналист, че човекът с тротинетката нарушавал правилата за движение по пътищата.

За електричеките тротинетки е забранено движението в бус лентите и по тротоарите, както и във всички зони, маркирани със знак за забрана на влизане на велосипеди. Максималната допустима скорост на движение е 25 км/ч.

"Шамари искаш, така ли", обръща се Сидеров към журналиста, след което започва да бута и човека с тротинетката.

Само преди 3 дни бившият депутат беше задържан за 24 часа за хулиганство, след като нахлу в полицейското управление и започна да държи сметка защо там е била назначена полицайката Симона Радева, която е подпомагала Георги Семерджиев, прегазил две млади жени на бул. "Черни връх" на 6 юли. Той счупи и стъкло в пристъп на ярост.

Малко по-късно беше изведен с линейка, като твърдеше, че е бил бит от полицаите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
16
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Ей я не пишете глупости а изгледайте видеото ! Човека се възмущава от велосипедисти защо карат през пешеходната зона въпреки че е забранено ! Трябва да се срамува Фандъкова а не Сидеров утре ако пострада някой пак ли ще плачете по студията ?
239
9
 
25
 
! Отговори
bipolqren преди 1 година
Сидеров -биполярно разстройство в маниен епизод. Или маниакално-депресивна психоза -не се лекува...живееш с диагнозата цял живот. Това не значи ,..че трябва да го търпим. Не. Не,. Никога повече дупетат
238
11
 
18
 
! Отговори
Аналогия преди 1 година
Да спре да си бие тестостерон
237
11
 
20
 
! Отговори
АнонименГражданин преди 1 година
Никак не е добре с психиката В. Сидеров! Трябва да се лекува. На моменти става опасен за околните с тези си изблици,но най вече е опасен за себе си!83834
236
9
 
15
 
! Отговори
Гринго преди 1 година
Този колко пари е броил да откупи снаха си да му стане жена?За пред хората.
235
11
 
14
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
... Ще яде тyпаници по улиците, когато жена му го изпусне от контрол. ... И сравнението на сидеров с копейкин не е напълно уместно. И двамата са боклyци, но Сидеров е "честен" русофил, някога в определен период подкрепян от путин, а копейкин е путинист. Този е лyд и леко тъn, а копейкин не е лyд и хич не е тъn. ... на копирани новини - копирани коментари.
234
10
 
15
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
Волен сидеров има нужда от психиатър. И всъщност явно има, и се води и лечение, което обаче не е особено успешно. Жена му и "приятеля" знаят за психиатричния проблем и за това са толкова притеснени, и се опитват да потушат скандала и да го разсеят. Сидеров си беше ***, сега е жалка картинка. В българия почти няма психиатрично лечение за такива като него - той е в маниакална фаза и няма начин да влезе в болница доброволно за лечение, а принудително лечение е практически невъзможно. ...
233
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този защо не е ходил войник?!Мъж,ли е изобщо,старият дихател,или и по негово време е имало джендаризъм?!!
232
13
 
16
 
! Отговори
Прави впечатление,че преди 1 година
тоя откачен "мъжкар" проявява агресия само на публични,добре осветени места с много публика,където демонстрира своята ПРОСТОТИЯ!?Хората,обект на гневните му изблици,от добро възпитание,страх или нещо друго,са длъжни да стоят,мълчат,гледат,слушат и търпят своеволията му,както полицаите от 1 РПУ,онзи ден!?Пожелавам му от все сърце и цялата си душа,някой ден,на тъмно,без свидетели,на четири очи да набара едни по-рунтави мъжки гърди,който така да го подреди,че и държанката му да не може да го познае
231
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този пей-зан с тротинетката и аз да го видя, и аз ще го бия. Аман от нахалитети, преместили се вчера в София от обора!!!
230
9
 
17
 
! Отговори
Точен преди 1 година
Истината е, че Волен е прав. И за Първо, където полицаите са мафия с дилърите. И за това, че на Витошка не бива да има тротинетки, има малки деца, бременни. А журналистите лъжат, че Волен е виновен. Българинът все по-малко мисли реално.
229
12
 
18
 
! Отговори
СЦЕНАРИЙ АЛА СИДЕРОВ преди 1 година
ТОВА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАМИСЛЕНА СИТУАЦИЯ, А ГЕРОИТЕ СА РЕЖИСИРАНИ ЗА ДА СЕ ПРОЯВИ ГЕРОИЗМА НА ВОЛЕН
228
10
 
27
 
! Отговори
плужек преди 1 година
задават се избори, изпълзях от дупката..
227
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВОЛЕНЧО ПОСТРОИ ЛИ КЪЩА КАТО КОПЕЙКИН
226
9
 
18
 
! Отговори
Анти Тяло преди 1 година
Каня Сидеров на разходка и з центъра на Перник!!!
225
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи до колкото разбирам Сидеров се направи дете на бившето гадже на доведения си син докато все още е женен за майка му. Егати филма :)
224
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как избори идват
223
9
 
23
 
! Отговори
рН преди 1 година
Почти всички забравиха за Болния Лидер, малцината, които го помнят го игнорират. Забележете, Болния се активизира след падането на Кирчо и очертаващите се нови парламентарни избори! Старчето силно се старае да напомни за себе си, без значение как "Целта оправдава средствата". ))))
222
7
 
13
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Язък, не е бил в немските аеролинии, за да фърля кюфтаци по стюардесите или в столицата на Белгия, за да замеря посетителите с тапи от шампанско. Иначе, е прав, че там където се движат пешеходците, не трябва да има никакви превозни средства, вкл. велосипеди и "тротинетки".
221
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Мъж" с тротинетка... Полицаите къде дремят, защо не са го задържали тоя? Витошка е ПЕШЕХОДНА. Пак ли чакаме някакъв дебли да премаже някое дете?