ПП не предлагала постове, търси подкрепа по конкретни закони

Актуализацията на бюджета влиза в пленарна зала в сряда
Обновена: 14 юни 2022 13:59 | 14 юни 2022 13:58, Камелия Цветанова
46
ПП не предлагала постове, търси подкрепа по конкретни закони
Снимка: БГНЕС

"Постове и пари не сме предлагали, това не е в нашия инструментариум. "Продължаваме промяната" търси подкрепа за конкретни законодателни решения, ние не искаме да вземаме депутати, които да се присъединяват към нас". Това каза пред БНР заместник-председателят на Народното събрание от "Продължаваме промяната" Мирослав Иванов. Така той отговори на обвиненията, че "са купили" депутатите от "Има такъв народ", които напуснаха ПГ на ИТН.

Още по темата

Поведението на "Продължаваме промяната" не е фокусирано като крайна цел върху оставането ни във властта на всяка цена, категоричен беше той и добави, че не се страхуват от нови избори.

"Важните закони, които трябва да бъдат приети, са актуализацията на Бюджета, за да бъдат приети антиинфлационните мерки, които са заложени в него, измененията в Закона за енергетиката и внесеният преди седмица законопроект за КПКОНПИ. "Продължаваме промяната" и коалиционните ни партньори от "Демократична България" и БСП търсим начин да намерим мнозинство, за да бъдат приети те", каза Иванов.

Той съобщи, че утре в пленарна зала ще бъде обсъдена на първо четене актуализацията на бюджета.
"Призоваваме всеки един народен представител да действа по съвест, а не по партийна принадлежност. Да преценява всеки един текст, който бива внасян от управляващата коалиция, дали е от полза на българските граждани. Изброените законопроекти са такива. Такива ще бъдат и измененията в 22 закона, които ще гарантират 22 млрд. лева да влязат в икономиката на страната по Плана за възстановяване и устойчивост", каза Иванов.
Мирослав Иванов заяви, че от ПП искат да върнат думата почтеност на дневен ред, защото "през последните около 10-15 години тя отсъстваше от политическия живот на страната".

В предаването "12+3" той коментира и темата за Северна Македония и подчерта, че в ПП не са обсъждали внасяне в парламента на точка за сваляне на ветото пред европреговорите на РСМ.

"Не сме обсъждали тази точка да влиза в дневния ред нито за другата седмица, нито до края на месеца. Тази тема не е обсъждана в ПГ на ПП", призна той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе. Простите постове не дават- за пари говорят ама излъгани ще останат май всички :)))))))))))))))))
41
1
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
ПиноКиро лъже, та маже...
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Постове не, ама кинти...
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз и много други,бе
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кой ви вярва вече бе.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече се разбра, че им се предлагало 1 милиард на отцепниците, колкото и Киро палавника-лъжец да отрича не може вече да го скрие.
36
1
 
1
 
! Отговори
Ленчето преди 1 година
Хей момче,ти мъж ли си или ло на дъжд?Киро и общата ви те направи на нищо.Даже и да не е така я отсвири,ако имаш поне малко мозък.но,като те гледаме нямашЛичи ти по безумното изражение и тъпите приказки.Такова не е било-зам.председател на НС🫣🫣🫣🫣Срам,резил за всички,които гласувахме за ПП.Край.Няма ви!И спомен за ПП няма да имаме.
35
2
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Къде е убавият Ви президент да вдигне пак юмрук срещу неправдата? Не може и Тошко да е прав, и Кирил да е прав! Слави не го бройте! Той е в будна кома!
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ГЕШЕВ, Кокорчо се е разплатил с Гешев не се притеснявай
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз завалия има ли право на глас, след като дава приятелката му да бъде лашкана от шефа й?
32
1
 
2
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 1 година
Тоз народ не разбра ли че това е комунистическата мафия,45 години тия краднат България да върви към дъното, Държава Сигурност,до Г-л Мадуро,маниполаций на изборите с машини те ,това министерство,на иновации и разтежа трябва да се казва,на грабежа на България,кумове сватове,това са крадци ,парите се изнасят в офшорни сметки,крайно време е ГЕШЕВ да се захване с финансовото министерство на Кокорчо и на министерството на растежа и иновациите, крадците На България.Иначе камъни от небето.
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Офффф Миро, ама що така изпущи Ленчето бе Миро:)
30
4
 
2
 
! Отговори
Следваща стъпка преди 1 година
Разбиване на *** !Повечето от тях при бай Ставри !
29
2
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
До Един от мнозинствотоЗащо да си подава оставка? Затова, че ония крадат на Капитан Андреево и че прекъсна изказването на Крясък Атанасова от Греб! Или, че Кирил ходил с Лена, преди този момък да знае, че някога ще влиза в парламента?
28
0
 
0
 
! Отговори
Табелата за Пловдив! преди 1 година
Мълчи ве шопски ***.
27
3
 
2
 
! Отговори
П П София Център преди 1 година
Да не се обаждат селяците! Ясен ли съм!Гледайте си кокошките и грозните жени!
26
1
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Ба ти пополацията се вие, българите! Вкарали 60 дечурлига в парламента, натресли им мафия за коалиционен камък на тънкия врат, избрали се им за опозиция вековни разбойници, всеки ден протестирате за още по големи пенсии, даскалски и милиционерски заплати и сетне ги питате защо Гешев не е подал оставка и теглят заем!? Защото вие не ставате, ето защо! теса 15 % проблем, поради наивна младост, вие сте 98% виновни! И в този казус решавате, че Тошко е прав и много гиздав!
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С всяка актуализация на бюджета се крадат милиарди. Къде са парите???Разследвайте Кокорчо, измамника който фалирал фирмата си къде са 32 млрд. лева изтеглени само за 6 месеца ОСТАВКА
24
3
 
7
 
! Отговори
Един от мнозинството преди 1 година
Този още ли не си е подал оставката ! Нали уж беше от "почтенните" ? Това ли му е "морала" ? Или моралността, нулевата корупция и спазването на законите е само за другите, а за тях не важи ! Лъжци, мошенници , манипулатори и крадци !!! Нищо друго !
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоуни