Пеевски: Да престанат да се упражняват на гърба на ДПС

Преди чукахте и търсехте подкрепа
20 мар 2024 18:15, Стела Стоянова
76
Пеевски: Да престанат да се упражняват на гърба на ДПС
Снимка БГНЕС, архив

Днес, когато повече от всякога партиите от управляващата “сглобка” търсят изход от кризата, която сами създадоха, искам да им напомня:

Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е правилно за България, се случи с подкрепата на ДПС. Решавали сме всички важни кризи на държавата.

Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски.

В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат на вратите ни и да искат подкрепа.

Още по темата

Когато ви е трудно и имате нужда от подкрепа, сте с ДПС, а когато имате нужда да се доказвате, започвате да се катерите по гърба на ДПС.

Това с опитите да използвате ДПС като универсалния виновник за собствените си провали трябва да престане веднъж завинаги.

Ролята на ДПС за евроатлантическия път на България е неотменима.

Всичко хубаво и правилно за България ще се случва с подкрепата на ДПС и занапред, добави Пеевски. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: ДПСДелян Пеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
Няма да престанат, разбира се! Те нищо не губят от пр.остот.иите си - хванали са начин да се налагат и няма да го променят докато той работи...Много бързо забравиха как животът им висеше на косъм през 90те! Каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи, казва нашия народ! Не може една гъ.ска да мисли като човек, нема как, природни дадености, значи...Всеки трябва да си знае мястото! Хем не може, хем се ежи, тъпче, плюе - да се чуди човек...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо не разбърквайте и нищо не правете, оставете сглобката да управлява до изборите, защото обстановката е опасна! Нищо съществено не предприемайте и мълчете, не се карайте!
59
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може да се упражняват с една друга част на дпс - по-надолу от гърба, обикновено от там излизат едни неща, но други неща също могат да се навират
58
2
 
3
 
! Отговори
Тъпчo-тъпчeв преди 1 месец
Тоя няма ли да ходи на гости при нотариуса....Ще почерпиме!
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На бългаски , анджък ДПС е кахъра на държавата ! Защо аджаба , къщата на Доган ефенди е комшулук на ЛУКОИЛ ?
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имайте в предвид, че ББ и ЦЦ са в спирала, също както и някои от либералните партии и някои други партии, ако тръгнете по крива линия, вместо по права линия, ще стане лошо! Оставете сглобката до следващите избори да управлява!
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако развалите сглобката, вместо по права линия, ще тръгнете по спирала, това ще е катастрофа за България, оставете поне Габриел!
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е най-абсурдния човек в държавата. Пеевски да каже ,кой го държи като заложник? Бойко ли е?
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС е партия на службите на Държавна Сигурност. Това не са Турци, не са и Българи. Шпионите, агентите нямат нация. Те се интересуват от оцеляване и кражби. ДС е пряко свързана с КГБ. Нас ни управляват хора на Путин. ГЕРБ и ДПС.
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски днес каза интересни неща. Как Кирил Петков ходил да се допитва до него. Петков дето щеше да бори корупцията се съветва с г-н Магнитски ? Също и Христо Иванов. А влязоха в политиката да борят мафията.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Планът е: Турците едвам отърваха войната, те бяха на ръба да ги изтикат извън Европа, бяха в ситуация подобна на Русия, когато влязоха в конфликт с Франция и Гърция, че и претенции към Австрия и австрийците затова изчистиха голяма част от мюсулманите, Ердоган падна на колене и целуваше ръцете на Байдън, за да се спаси, това го излъчиха по немската телевизия преди време!
50
3
 
6
 
! Отговори
Притеснен е Пеевски преди 1 месец
Естествено че Пеевски е притеснен. Ако се развали сглобката няма как да продължи да изнудва и ПП-ДБ и ГЕРБ с обещания за подкрепа. Заместник-министри, заместник областни управители, получават си ги. Даже вече го считаха за недостатъчно. А сега свършва далаверата, а ДПС без далавера просто не си е на мястото, те заради това съществуват.
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зад либералите, от които е и Пеевски, стоят евреи и американци, даже и руснаци от типа на руски евреи или руски мюсулмани, отколкото турци, турците са съучастници. България са я разделили на две части, в южна турци и ЕС управляват и югозападна(Благоевградско, Банско) които са от БСП, са американци , а в северна България евреи и американци, такава карта видях преди 2-3 години. Тук някои плашат с мюсулмани, но България се управлява от евреи в по-голямата си част и не вярвам да допуснат друга власт
48
6
 
4
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Шиши да престане да се упражнява на гърба на ПП-ДБ.
47
7
 
5
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 месец
Най-печените партии в момента са ГЕРБ и ДПС (друг въпрос е дали ги харесвате!). Най-обиграни, най-подготвени за властта (друг въпрос е дали средностатистическия българин е доволен от тази власт). Другите партии са аджамии. Кресливото неолиберално (неомарксистко) малцинство от ДБ (+ПП) са ПЪЛНИ ДИЛЕТАНТИ. Борисов е класи над тях, дори над европейските политици. Просто сме малка страна и сами се топим в казана.
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Посегнаха ли ти на най-милото :D Ясно е, че и ДПС ти е толкова на сърцето, колкото и интересите на електората ти, плондир
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой се изкуши да развали сглобката? Кой? Няма да стане по-добре, поне до изборите можеше да размислите спокойно и измислите някакъв добър за България вариант, защото следващия спечелил, вероятно ще остане завинаги да управлява.
44
6
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
ДПС ,отсега нататък,ще работи против себе си. Това е така,защото електоратът им е винаги сигурен,но недостатъчен. Имат нужда от Възраждане,Болен Сидеров и Шаломското ВМРО. Така всички турци под прикритие ще се обединят в Парламента с ДПС.Възраждане ще предизвикат гласуване против ЕС и НАТО,ДПС ще възразят,но в моментът на гласуването ще гласуват с Възраждане. Какъв бойе ядете турци от Израел и САЩ! Това ви е краят!
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така и не разбра Прасчо, че в България е много трудно да ги направиш всички крепостни селяни, почти е невъзможно :)))
42
2
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Боко и Шиши играят една обща игра, а Гаргамил е слабохарактерна!

Спонсорирани публикации