Жена роди в линейка на път за болница

Изненадата била, че е бременна с близнаци
18 яну 2024 21:57, Стела Стоянова
10
Жена роди в линейка на път за болница
Снимка БГНЕС, архив

Жена от айтоското село Малка поляна е родила в линейка на път за болница в Бургас. Извънредната ситуация наложила приемането ѝ в най-близката лечебница, предаде БГНЕС.

Лекарите в университетската болница “Дева Мария“, където била настанена, обаче с изненада открили, че жената е била бременна с близнаци.

Почти веднага е започнало и второто раждане. Новородените са в недобро състояние, предвид малкото им тегло. Майката е в добро здраве.

Спешните лекари получили обаждането за бременната жена, която била с болки в корема на 16 януари около обед. След преглед взели решене за привеждане в родилно отделение. Спешните медици в Айтос обаче посочиха, че в града няма родилно отделение и призоваха местната власт да предприеме стъпки за разрешаване на проблема.

Спешните медици днес съобщиха за почти аналогичен случай, станал само няколко часа след непредвиденото раждане на жената от Малка поляна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: линейкародилка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Кое е новината ? А пък за моето раждане никой не е писал преди 60 и няколко години!-На Орлов мост,в линейката,около обяд ми казва майка ми. Децата се връщали от училище и вече пред "Шейново" се трупали да видят бебето.
6
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 3 месеца
DO 5. Ами каквито пациентите, такива и лекарите.
5
0
 
4
 
! Отговори
Тази "новина&qu преди 3 месеца
Бе публикувана за първи път на 17 януари..
4
1
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 3 месеца
И никой ли не я е гледал на ултразвук, че "изненадващо" имала близнаци? Мирише на швеци...
3
3
 
2
 
! Отговори
нафърфорий преди 3 месеца
Ами каквито са ни докторите, такива са и "изненадите"!!!!
2
4
 
5
 
! Отговори
70 годишен преди 3 месеца
Моята майка е била родена на нивата им край Пещера. Майка й, си е прекопавала лехите и й изтекла водата. Полегнала на сянка и с помощта на мъжът си и свекърва си, родила. Поумили бебето, накърмила го и след като полежала малко, станала, та си продължила работата. Такива ми ти бедняшки истории... Няма линейки, няма интернет и репортерки, няма телевизия...хората си знаят как да работят и как да си помагат, без лиготии и сензации. Хайде със здраве!
1
7
 
0
 
! Отговори
анонимен келеш преди 3 месеца
И аз да да стана майка:)))