А1 с кауза за повече детски усмивки в педиатричните отделения

Спонсорирано съдържание | 21 дек 2023 09:00, Александър Попов
А1 с кауза за повече детски усмивки в педиатричните отделения

С празничния сезон, духът на Коледа носи със себе си магията от даването и получаването на добро. Да отделим малко време за него в суматохата от приготовления, може да се окаже много важно за някой друг, а нас да изпълни с удовлетворение. Това е период, в който и социално отговорните компании често фокусират усилията си в добри дела, чрез които да изкажат своята благодарност и да допринесат за благосъстоянието на общността.

Празничният сезон често ни напомня за онези ценности, които стоят над всичко останало. По това време се засилва усещането ни за единство и сплотеност, което ни събира да празнуваме, да споделяме и да се грижим повече един за друг. В контекста на компаниите, социално отговорните дейности са реално отражение на тяхната корпоративна култура и демонстрират ангажимента им към обществото.

Сред празничните примери за корпоративно дарителство у нас е коледната благотворителна кампания на А1, която за втора поредна година ще подкрепи проект „Светулка“ на фондация „За доброто“. Кампанията „Свързва ни доброто: дари за децата и А1 ще удвои сумата“ е насочена към подобряване на условията в детските педиатрични отделения в България. Освен положителното въздействие, което каузата оказва върху подобряването на средата в детските педиатрични отделения, тя е и повод за много детски усмивки в този труден за малките и техните семейства момент.

Потребителите на услуги от А1 могат лесно да дарят за каузата произволна сума от 1 до 100 лв. през последната версия на мобилното приложение или уеб версията на Моят А1. Няма ограничение за броя на даренията, а условието е общата им стойност да не надвишава 100 лева за една услуга. Дарение над този лимит или от лице, което не попада в обхвата на кампанията, може да бъде направено директно към фондация „За доброто“ през техния уебсайт.

Кампанията ще продължи до 31 декември, след което събраните дарения ще бъдат удвоени от телекома и ще бъде оповестено кое отделение в страната ще бъде преобразено. Миналата година, компанията дари сумата за подобряването на детско отделение в МБАЛ – Карнобат.

Като ангажира активно своите клиенти в тази благородна инициатива, А1 демонстрира силата на колективните усилия за създаване на радост и надежда за тези, които имат най-голяма нужда от нея, особено по време на празниците. Но още по-важното е, че каузата обединява най-важните ценности за всички нас, а именно – здравето в името на децата ни.