Хванаха за ден 23 пияни шофьори

7 са били дрогираните водачи
25 ное 2023 17:00, Стела Стоянова
13
Хванаха за ден 23 пияни шофьори
Снимка БГНЕС, архив

В рамките на денонощие от МВР са установили 23 шофьори, качили се зад волана след употреба на алкохол и седем – под въздействието на наркотични вещества, съобщиха от ведомството. Общо 11 души са шофирали след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 12 - с над 1,2 на 1000, двама са отказали тестване. Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират седем водачи, а един е отказал да бъде тестван.

В рамките на специализираната полицейска операция са проверени 8589 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 10 520 водачи и пътници. Съставени са 2462 фиша и 587 акта.

Двама души са загинали, а 36 – ранени при катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР. Станали са 27 тежки пътнотранспортни произшествия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да видим, на кого от пияните шофьори ще вземат колите и на кой ще му "простят", след като се извини?! Като Нойзи, например.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
оха, 23 автомобила иззети. А дано, ама надали.
7
0
 
4
 
! Отговори
Ivan преди 5 месеца
Пореден бодър рапорт,браво!Докато не започнете да тествате и милиционерите,тези статистики си ги носете нали се сещате къде!Аре , марш у лево,шуробаджанашки некад.ърни нищоправници цял живот,чиито заплати ние плащаме,за да ни рекетирате по пътищата с тъпите си камери и катаджийски хранилки.Цялото МВР е срам за тази държава,защото всеки ден доказвате,че за нищо не ставате!
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Samo tolkova bravo na policiata
5
0
 
12
 
! Отговори
Просто Принтери преди 5 месеца
А кога ще тестват пак милицията и там пак ли ще са неточни измерванията? Там нещо утихна темата рязко? Булю Булю?
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Евала ,браво !!!!От 1 до 3 лишаване от свобода и без кола и такси по делото и пари за адвокат .Тарикат ли се сега бе сме6ник ?Карай втори път пил и бай Ставри ше те чака с вазелина .
3
3
 
0
 
! Отговори
Айде бе, преди 5 месеца
Не се ли свършихме бе ние, това пияниците! Този закон, според аналитичната математика и теорията на вероятностите само след десетина години ще ни отърве от трафика, ще премахне светофарите, ще ни вкара под земята и ще развие рафинерийте за производство на слама.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А депутатина христо
1
2
 
4
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 5 месеца
Те са пили от мъка, че не са си купили навреме зимни гуми, нека бъдат извинени!