Радев: ДАНС не е боксова круша за политици с болни амбиции

Когато я атакуват по невеж начин, службата е длъжна да се защити
Обновена: 26 сеп 2023 18:54 | 26 сеп 2023 18:32, Стела Стоянова
201
Радев: ДАНС не е боксова круша за политици с болни амбиции
Снимка БГНЕС, архив

Има дълбоко непознаване същността на работата на ДАНС. Когато се освети някой агент, не означава веднага изгонване от страната. Трябва да се установи кои хора е вербувал, да се установи мрежата, когато се експулсира всички усилия отпадат за разкриването на истината ако има такава агентурна мрежа, заяви президентът Румен Радев, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

Хората явно не познават характера на службата, които правят такива действия.

Единствената цел за реформи на службите е т. нар тяхно подчиняване за да не може никой да противостои. Такива действия се прикриват зад шумни декларации, и реално ни отдалечават от ЕС и НАТО. Хора, които снемат документи с гриф "Секретно" и ги разпръскват по разни сайтове и които ръсят в ефир класифицирана информация, трябва да отговарят пред закона, подчерта Радев. Шизофренно е всеки ден да плачеш за Шенген и еврозоната и да тръбиш, че службите са пробити и навсякъде има само шпиони. Досега не съм чул някой лидер да спомене и дума за своите служби. Призовавам за повече професионализъм и повече национално отговорно отношение за националната сигурност, коментира Радев.

ДАНС е важен елемент от националната сигурност, ДАНС не е боксова круша, върху която да се упражняват невежи и с болни амбиции политици. Когато атакуват по невеж начин ДАНС, службата е длъжна да се защити, обясни още Радев.
 
Правителството и Народното събрание следва да съхраняват и развиват отбранителните способности на Българската армия, а не да я ползват за донор на чужди армии, заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още по темата: ДАНСРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
3
 
! Отговори
Паню Баирски преди 7 месеца
Радев е позор за България!
87
5
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 7 месеца
Долу радев предателя.
86
10
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Прав е Президентът.Про100то далеч от ДАНС.
85
8
 
13
 
! Отговори
Боксова круша преди 7 месеца
Затова ли ти, другарю президент на Народна Рэспублика Болгария, с помощта на твоите нефелни чрезвичайни експериментални правителства натресе вси свои хора от ДС и техните подмийници в ДАНС.
84
1
 
2
 
! Отговори
Червеноидиотия преди 7 месеца
ДАНС е КРЪЧМА от Слави Трифонов СТАР............Нарисувана на хартийка ЦСКА държава без мозък сте крУМНИЦИ ..............................Турция и Ислям ще ставате щото Ви изплашил многото книги МАЙН РИЙД с неговия Супермен "КОННИКЪТ БЕЗ ГЛАВА"
83
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Румбата миналата седмица в Ню Йорк в ООН каза че Русия е агресор. Днес в София говори че не трябва да се гонят руските шпиони. Научил се е от Борисов вчера да говори едно днес да казва съвсем друго.
82
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До хаха смешкаА да не ти е на теб пък баница ДАНС?
81
11
 
18
 
! Отговори
Някой преди 7 месеца
Този клепо*ухия започна съвсем да прилича на бащицата си -Тодор Живков - и по ограничения си ум и по кух*ата глава . Изгонените руснаци са били обвинени за сексуални престъпления с малолетни , за привличане на деца като терористи . Но нашия чорап ги защитава , само защото са руснаци .
80
11
 
14
 
! Отговори
Ефектът на Сглобката преди 7 месеца
До момента Сглобката не само ни отдалечава от ЕС, но се явява негов противник, в частност и на ЕП. Никакви реформи, саботаж на законопроектите. Борисов отговаря за външната политика в НС. АННА АЛЕКСАНДРОВА е шеф на правната комисия. Това пък е ВЪРХЪТ НА ПЕРВЕРЗИЯТА. Пеевски пише конституция. Христо Иванов дава мило и драго в подкрепа на Сараите. Дим. Радев е уговорен да прикрива банковите и финансови афери. Хинков се пере сам яко. Атанасов саботира службите. Посредникът Алексей Петров е мъртъв.
79
6
 
14
 
! Отговори
Бебо преди 7 месеца
Не ми стигна място за тоя от снимката. Потърсете снимка на генерал Владимир Вазов, на генерал Колев и ги ставнете с тази снимчица на това хитро плъхче горе.
78
5
 
6
 
! Отговори
Бебо преди 7 месеца
Преди 2 години народните защитници от данс поискаха от мой познат 20 000 лв. за да го уредят да работи там. Попитах го, ако го уволнет след две години ще му върнат ли парите..... ***, които ние търпим както търпим и *** по улиците, тротоари, градинки, градове и села, политици, общинари, кметове....Абе търпеливи сме....200 години византийско, 500 години турско, и вече 75 години руско робство....ама както казва един приятел с чувство за хумор...Да сме живи и здрави. ЕГАТИ НАРОДА - КЮЧЕК
77
3
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ преди 7 месеца
Хора скоро на всички ще стане ясно колко зловещо болно,не ами направо лудо от зловещи и болни амбиции да ни командери всичкинас ,че дори иглупаците от БСП е това червено шимпанзе ,товариш радев.Безполезно е да се правят първо промени в конституцията които на мига ще оспорва чукундура радев, вкопчил се във властта.Затова най добре за начало го импийчвайте в НС за да смажете неговата съпротива и чак по късно правете премахване на служебните правителства и други промени.На радев мястото е в затвора
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кой иска рааафълс...
75
4
 
14
 
! Отговори
ЦЦЦ преди 7 месеца
ЕЙ ТАКЪВ СМЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ СИ ИЗБРАХТЕ......ама то какво друго може да се очаква от другарката нинова и олиго кръгчетата зад нея.
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
флаш ДАНС е филм от 1983г
73
7
 
5
 
! Отговори
Про100 Киро преди 7 месеца
Това не се отнася за мен.Аз съм ШОУМЕН .Моето мото е: АЛА-БАЛА....
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всички помним как като се създаваше ДАНС разледвания на журналисти показаха, че там е роднина, милиционер и пълно с връзкари без никаква експертица. Ако ДАНС не си върши работата много ясно че трябва да е боксова круша. Радев предлага на практика да се върнем към модела от преди 1989то, когато щом е партиен член значи не го критикуваме
71
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
смешно човече
70
3
 
15
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 7 месеца
Като не е боксова круша ДАНС. защо му смени всички шефове като беше на власт твоят служебен кабинет?
69
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоя е с болни амбиции да управлява