Призоваха Кошлуков да се оттегли

Коментар на Пролет Велкова
25 авг 2022 19:02, Росен Стойчев
46
Призоваха Кошлуков да се оттегли
Снимка: БГНЕС

Членът на Съвета за електронни медии (СЕМ) Пролет Велкова предложи генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков да отстъпи поста си до избора на нов ръководител на БНТ.

Стигна се до остър словесно противоречие между двамата при представянето пред СЕМ на отчета на генералния директор на обществената телевизия за периода януари - юни 2022 година.

Емил Кошлуков заяви, че доверието в БНТ е голямо:

"Докато аз съм директор, ще отстоявам независимостта и спокойствието на моите колеги.

Още по темата
Няма да позволя партиен секретар да им казва какво да правят. На Вас как ви се струва е друга тема. Вашите мнения са си ваши, имате право на тях. Доверието в БНТ е огромно, тя е водещата телевизия в момента в България по доверие, независимо от цялата кампания, хули и опити, такива като вашите да я дискредитират. Не влияе", коментира той.

Велкова коментира, че централният въпрос е този за доверието към телевизията, съобщи БНР.

"Плурализмът ми се струва, че в БНТ се разбира по-скоро и най-вече като даване възможност да се чуят различни, много, възможно всички гледни точки, което е разбира се, прекрасно, но в никакъв случай мисля, че е достатъчно, за да има плурализъм такъв, какъвто в по-задълбочения смисъл на думата трябва да го възприемаме, а именно да има журналисти, които да успяват да отсеят зърното от плявата, да помогнат на зрителя да се ориентира къде е лъжата, къде е истината, къде са фактите, къде са манипулациите", обяви Велкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
2
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Агента на ДС и *** та на БКП(БСП) да си ходи още, миналата година! Червен слуга и *** и всички в БНТ под негово ръководство са такива, верни *** на БСП и производните им, ПП ПП и Д(С)Б!
32
3
 
9
 
! Отговори
Кой драпа? преди 1 година
Пак ли Горан Благоев иска да се намести за шеф на телевизията? Той така е свикнал - да се класира на 46-о място на конкурс за телевизионен водещ, но после при събеседването изведнъж взели, та харесали точно него въпреки смешния му граовски говор, който не успя да преодолее години наред. Аман от връзкари с тъмночервено потекло!
31
2
 
7
 
! Отговори
Оня преди 1 година
По независимото БНТ показаха ли лакъта на Кирил Петков? Че нещо не виждам да има плурализъм и показване на истината???
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не разбирам от телевизия но от 2 години предпочитам да гледам новините и политическите предавания точно по тази телевизия - ведри и обективни водещи задаващи и пиперливи въпроси на всички политици и не разбирам на кого пречи - вения бунтар Кошлуков.
29
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той с лакираните нокти е спечелил едва ли ще се откажедобровилно
28
5
 
5
 
! Отговори
Ако преди 1 година
БНР, сбирщина от несретници подвластни на комунистическите крадци от прехода, които никой никъде не ги иска в професионалните медии Е критерий за плурализъм, журналистиката ни ще удари световното дъно. Не че сега сме цъфнали та вързали, пак по същата причина. Много кофти материал и в националните електронни медии. Но това е друга тема. Не пипайте Кошлуков, мръсни са ви ръчичките.
27
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
""Политиците" винаги ползват младите защото са Лесно Манипулируеми!" - А па вие дъртите хич не сте манипулируеми. Кой хвърля пачки през балконите на телефонни измамници? Кой още вярва на тоталитарните мошеници, гласува за БСП и ходи да поднася цветя пред паметниците на социализма? На вас направо са ви промили мозъците.
26
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те го призоваха, ама той като Гешев не иска да си ходи без бой. Явно трябва някой да му счупи главата, за да се сети че е време да се оттегли.
25
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално -не? Редно си е да показват уроци по стрелба провеждани ф поделенията на Зеленияглист
24
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След оставката на тоя седесураст дано на поста Генерале на БТВ да бъде поставен Сашко Дикофф. Тоз апапин като зазадъдъка сите *** че да се разтреперът и едни че си го помислят, друг напишат а трети ще си кажат че Киро не е оня киро с пешкиро дека оди подир Асан ага да му забрисватрътката след като га изонодът на задна прашжа без мехлем забъркан с песок и трици
23
15
 
7
 
! Отговори
БНТ ли! преди 1 година
БНТ ще стане за гледане след войната в Украйна, засега не става...
22
9
 
9
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Визуално сме ощастливени от "ръководството" на БНТ от другаря Кошлуков. Визуално, защото през този период всички от БНТ наддадоха килограми и килограми... Особенно дамската част. Всички се промениха от тези допълнителни килограми. Особенно водещите. Обаче, те да не забравят, че закръгляването съвсем не е в техен плюс. Освен за здравето, тук излиза на преден план фигурата, изяшната осанка, стъпката, красотата и женствеността, без които жените не могат да съществуват...Сменяйте К. и сваляйте кила.
21
12
 
24
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Кошлуков , дръж фронта и не се бой от някакви партийни секретари , тяхната песен е безвъзвратно изпята , аз съм с теб !!!
20
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20 "Кошлука е топ! Каква е таз Велкова?" ......Неква наскоро цъВнала в СЕМ Пролет. Кошлука си е на място и знае какво прави. Ама нали и тия от СЕМ дейност трябва да отчитат.
19
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния стар, корумпиран кърлеж!
18
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мечтата на Велкова - някой да ми отсявал информацията! Много нагло! И кой е тоя? Някой от АЕЖ естествено и разните прокопита! Не, мерси- дайте фактите!
17
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кошлука е топ! Каква е таз Велкова?
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хе-хе, пак ли? Колко пъти?
15
6
 
25
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Лебераст Велкова получи това, което заслужава всеки либераст - шут изотзадзе.
14
22
 
14
 
! Отговори
за Кошлуков преди 1 година
Емо Кушлуков изобщо не е стока............помня когато бях студент, той беше един от организаторите на студентските стачки........после го изпратиха да учи в САЩ политология, ясно е на кого служи..........той е само послушна кукла на конци с шеф чичко Сорос!!!