DJ Мартен: Фен съм на Ноле, знаех, че Камелия ще му я изпее лично

"Оказах се на грешното място в грешното време, накрая излезе, че съм на най-тъпото място"
20 сеп 2024 10:03, Стела Стоянова
107
DJ Мартен: Фен съм на Ноле, знаех, че Камелия ще му я изпее лично
Снимка БГНЕС, архив

"Тази песен не трябваше да звучи в залата. Знаеше се, че Новак Джокович ще я чуе лично от Камелия".

С тези думи DJ Мартен обясни пред Би Ти Ви защо не пусна любимата песен на сръбския тенисист "Луда по тебе" при благотворителния му мач с Григор Димитров в София.

"Аз съм голям фен на Джокович. Разбира се, фен съм и на Григор Димитров, който е страхотен тенисист. Аз се вълнувам от това, което прави Джокович, защото много е еволюирал в поддържането на формата си.

За мен беше невероятна чест, че ме поканиха на това събитие. Подготвях се и попаднах на едно интервю на Джокович, за "Вог", където казва, че любимата му песен е Easy Lover. Припознах музикалните вкусове, защото се интересувах какво харесва този човек и целият ми сет е съобразен с това", обясни диджеят, който стана най-обсъжданото име в социалните мрежи след мача.

Още по темата
"Парчето, което харесваше, беше в моя сет. Пусках и български фънк. Това е музиката, която този човек харесва.

Казаха ми, че Камелия ще бъде специално поканена на афтър партито, за да го изненадат. Организаторите бяха подготвили това", допълни още DJ Мартен.

"Когато той се обърна към мен и поиска тази песен, никой от екипа не знаеше какво да направи в този момент. Имах късмета камерите да са обърнати към мен.

Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на събитието се оказа, че се намирам на най-тъпото място.

Когато попита, камерите бяха към мен. Тази песен не трябваше да звучи в залата, защото се бяха погрижили да я чуе персонално от артиста.

Това, което аз пусках, беше изцяло подчинено на това, което този човек харесва", каза диджеят.

"В залата на Новак Джокович и Григор Димитров и вие си мислите, че аз решавам какво ще пускам", попита той.

"Никой не оставя такова решение в моите ръце. Имам изявление от мениджмънта на Григор Димитров, че са много доволни от аранжимента", заключи диджеят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от Миш-маш
Поколението Z не знае какво е тапа и тирбушон за вино
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
5
 
! Отговори
Ъхъ преди 6 часа
До Анонимен:"Обществото трябва да проумее че хората на изкуството - музиканти, художници, скулптори, архитекти не са длъжни да ви седят диванчапраз"____Не са длъжни и никой не ги принуждава.Те сами се натискат да барнат хонорарчето, а после големи естети били.Е, да де, ама не може хем туй в онуй до края, хем душата в рая..
65
1
 
7
 
! Отговори
до 59 преди 6 часа
И за тва ли е най успешния тенисист? А ти каква музика слушаш класическа ли?
64
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 часа
В Павликени няма чалгажии. Дори кметът ни свири в рок банда. Мартен е изрисуван пич.
63
5
 
6
 
! Отговори
И преди 6 часа
До Анонимен Как определихте тази песен, като чалга? И изобщо каква е дефиницията за чалга? Гръцката музика чалга, ли е?
62
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Л***лн***р, който тъеси слава на гърба на Ноле и Гришо. Вън от кораба, бе дрисн***к!!! :(
61
5
 
12
 
! Отговори
Хм преди 6 часа
До Анонимен:"Тоя мартен ли е марин ли е, да си къса дипломата и да става сервитьор!!!!"______Той и сервитьор да стане,пак ще си е същият - клиентът ще си поръча нещо,а той ще откаже да му го донесе защото самият той не яде или не пие това нещо, то е вредно и той се бори с него.
60
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Хора време е да проумеете че DJ не е само момчето дет пуска музиката. Повечето добри са и музиканти. Не е задължително да ти пусне това дето ти е хрумнало на 3 ракии. Това тн любимо парче на ноле е 3но копирана чалга. Обществото трябва да проумее че хората на изкуството - музиканти, художници, скулптори, архитекти не са длъжни да ви седят диванчапраз.
59
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Дойде сръбският чалгар у нас и показа турбоселската си същност!
58
5
 
8
 
! Отговори
УНИЖАВАМ русофили преди 6 часа
Прос7ият чалгарски мозък на българина всъщност наистина си мисли, че този Мартен си пуска каквото му скимне, а не, че има твърдо подписан договор.
57
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Излагацията е за целия народ, че изобщо се занимава с подобни неща, Джокович най-вероятно вече е забравил за случая.
56
4
 
8
 
! Отговори
Хм преди 6 часа
Тоя видя дебелия край, че всички го плюят и взе да обръща палачинката.Вчера говореше,че не пуснал песента защото цял живот се бил борел с чалгата,днес стана,че не зависело от него какво ще пуска, няма да се изненадам,ако утре чуем,че "Луда по теб" му е любимата песен.От екипа на Григор Димитров били доволни от него.Може да са били доволни преди да се вдигне вълната в интернет.Сега,като видяха колко са "доволни" хората, може и да му резнат хонорареца.И следващия път пак него да поканят да пуска
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Цялата държава се занимава с тази глупост няколко дни,а се оказва,че диджеят просто не е разполагал с тази песен, жалка история.
54
4
 
7
 
! Отговори
Хм преди 6 часа
Глупости на търкалета! Ама знаел бил , че ще го изненадват , ама той не избирал музиката , ама не знам какво си... Сега дали е разбрал, че колкото и да е подчинен и знаещ едно и друго , излагацията беше само за негова сметка!
53
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Щом си фен на Ноле защо не изпълни щенията му?
52
0
 
8
 
! Отговори
PR Kamy преди 6 часа
Ама к'ва реклама на Камиту, а? Напрао Феникс. У тубата ври от прослушвания. Камиту обмисля дали да не плати на Мартинчу пак да я възроди...
51
6
 
9
 
! Отговори
Grom преди 6 часа
Това е когато не си професионалист. Отишли 15 хиляди души и Ноле в залата, нашият знаел. Ми кво - пусни един припев да върви купона. Тези 15 хиляди души също искат купон, шоу, отношение.
50
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Тия благотворителни турнири са много смешни. По-добре да се споразумеят с Международната Федерация по Тенис и да се регламентира, част от приходите да отиват за благотворителност. И без това и имат милиарди, и не само тези федерации, за футболната да не говорим... така че нищо не пречи. Такива клоунски турнири са излишни.
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Този образ бил фен на Ноле? И като му е фен не знае ли предпочитанията му? А ако ги знае чисто професионално е да се съобрази с тях. Никой не му натрапва вкуса си, да не натрапва и той своя. И не, не слушам нито чалга, нито рап. Ама ми писна да слушам оправданията на това квартално недоразумение.
48
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Магарето си показа магарията пред много хора, иначе кой щеше да го забележи?
47
2
 
14
 
! Отговори
Koko преди 6 часа
Колко болна трябва да е средата в държавата за да се занимава три дни с някъв харцой диджей, чалгарката камелия и т.н. Джокович и Григор отдавна тръгнаха кой от къде е, вие продължавате да плямпате. И не е най-важната една песен, важно е, че се състоя този мач, че видяхте Джоката на живо, че се събраха пари. Важно е, че ви крадат безбожно, а вие не та не- Луда по тебе е темата на века. Аман !