За да накаже жена си: Баща инжектира живак на бебето си

Мъжът е осъден на 13 години затвор
Обновена: 16 апр 2024 09:31 | 16 апр 2024 09:31, Инна Ангелова
42
За да накаже жена си: Баща инжектира живак на бебето си
Сникма: Myriams-Fotos от Pixabay

Сценарии за хорър филм разтърси Германия. Мъж и партньорката му са осъдени съответно на 13 и 12 години лишаване от свобода заради умишлено инжектиране на живак на бебе. 28-годишният татко решил, че това е идеален начин да отмъсти на бившата си жена.

Мартин Грьоте, който е съдия по делото казва, че подсъдъмият искал да види майката на детето си да страда. “Мъжът е поставил чувството си за отмъщение над правото на живот на дъщеря си", заяви още съдията.

Майката на момиченцето ги изоставила четири дни след раждането. Новата жена в живота на бащата е парамедик.
Според разследващите именно тя е дала идеята за отровата и е напълнила спринцовката с живак.

И двамата подсъдими първоначално отхвърлят обвиненията в опит за убийство. Малко преди края на делото те признават, че заедно са инжектирали живак в лявото краче и десния глезен на бебето. Те признали, че са били наясно как отровата причинява смърт. Също така признали, че са искали да причинят особено силна болка на едногодишното дете.

Въпреки изтезанието, детето оцелява. След инжектирането на живак детето имало гнойна инфекция на крака и обрив по цялото тяло. Едва по време на третата операция живакът е открит случайно от лекарите. Момиченцето, което вече е на две години, продължава да се бори с дълготрайните последици от живака. В тялото все още има живачни топчета, които могат да причинят проблеми и в бъдеще.

"Когато един ден тя бъде осъзнат човек със сигурност ще си спомни, че баща й я е отровил", констатира съдия Грьоте.
Двойката на ужасите бе осъдена от съд в Хановер - бащата ще прекара 13 години затвора, а партньорката му - 12 по обвинение в опит за убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от Политика
Финансите на партиите: ГЕРБ най-богата, БСП затънала в дългове
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Бащата е ГЕРБ,ДПС, ИТН, Възраждане (те са едно), а дъщерята България!
18
3
 
5
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 4 седмици
12 години? Ами то за неправилно местоимение дават повече.
17
6
 
6
 
! Отговори
Банкянския преди 4 седмици
Тиквонии Банкянски ще е следващият премиер или някое пъпетче. Но този път с кученце нЕма да минем при Путин. Ще трябва по-солиден армаган. Ама може да звучи извратено ама с Бойче съм по-спокоен, отколкото с Просто Киро и Асан за отношенията ни с Русия. Не за друго, ами защото Бойче е ненадминат подлизурко, фурнаджйска лопата, и такъв лизогъзец, че ще оправи нещата с Путин. Другите ще ни вкарат във войната. Така, че Бойче се връща на власт. ППДБ в канала!
16
12
 
5
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 4 седмици
Това са руско-азиатски дивашки ценности.
15
9
 
6
 
! Отговори
Путин преди 4 седмици
Няма начин тези да не са от нашите хора- или са от руската диаспора, или в краен случай- от АФД! Има нещо много характерно за руският бит и душевност в тези германци!
14
4
 
6
 
! Отговори
бЕСни НАТОвци преди 4 седмици
б ЕС ни НАТО вци налазиха статията. Ццц, със всеки изминал метър на бойното полие, Русия предизвиква паническа истерия в нещастния и беден евроатлантик. Излъган и предаден, че ще живее като германците, французите, бедният евроатлантик-българин е тоалетната на Европа. И ще бъде хвърлен като следваща жертва срещу Русия. И тогава ще осъзнае истината.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Между другото Дано да си прав за Възраждане. И като ГЕРБ и ДПС направят 120 депутата, ще стане едно НАТО и Шенген, което вече го играем 15 години. И както отиват нещата в Украйна, Борисов пак ще подарява кученце на Путин. Изоглавен български народ. Хем иска нещо да стане, ама да не би пък нещо да стане.
12
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Евроатлантизмът продължава да копае дъното.
11
7
 
3
 
! Отговори
Между другото преди 4 седмици
Между другото се работи активно Възраждане да бъдат забранени. Така, че може и да не стигнат до изборите. Но и да стигнат ще са с 15-тина депутати. България в ЕС и НАТО докато съществува. Русия е наш основен враг и ние трябва да се борим срещу него. Така е било, така е сега и така ще бъде винаги. ГЕРБ - 90, депутата, ППДБ 60 депутата, ДПС - 30 депутата, БСП - 20 депутата, ИТН - 25 депутата, Възраждане - 15 депутата. Това са резултатите от изборите. Всичко е ясно. Да живее ЕС и НАТО!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 1 - Ако това, което пишеш е истина, тогава произшествието е обяснимо, макар и скандално. Възможно е въпросният "баща" да е от много консервативно семейство и да мисли, че животът на детето не е чак толкова важен, щом като то е момиче.
9
9
 
7
 
! Отговори
Тука преди 4 седмици
Тука мръсните копейкаджий налазват статията. Абе ей бокл....зи не....стни какво си мислите, че в допотопна Просия няма такива престъпления ли. Русия е най-престъпната държава в света. Там се случват уникални гаври с човешките същества всеки ден. В Русия човекът е принизен на канален плъх. Айде марш в допотопна, голташка и бедняшка Русия. Напуснете България веднъж за винаги, гн...сни *** такива. Трепане за Вас само роби на най-бедната и нещастна държавица в света - Просия!
8
1
 
3
 
! Отговори
Социолог преди 4 седмици
Давайте още оригинални рецепти за отглеждането на чаветата на прекрасните майки и бащи, населяващи територията. Те са изключително отдадени родители и партньори, само малко въображение им липсва!
7
0
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 4 седмици
Какъв затвор, бе!!! На площада и инжекция с живак!
6
8
 
9
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 4 седмици
Евроатлантици сър! Забавляват се!!!
5
5
 
14
 
! Отговори
Габриел Денков преди 4 седмици
Германците за пореден път доказват, че са нация от психопати.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пълно е със хаховци. Едни набиват живак някакъв в Русия уморил бебето като месец го хранил със слънчева енергия!
3
2
 
7
 
! Отговори
Малумници преди 4 седмици
Някой може ли да обясни . С какво тази новина ни обагати. Защо всеки трябва да зане какво всеки единпсихопат на света е направил
2
2
 
8
 
! Отговори
Хисто Реформата преди 4 седмици
В БеГе 1 година условно с 2 година изпитателен. Тъй то!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Случайно или не пак е спестено че става въпрос за турци