Левски иска дербитата с ЦСКА да са без гостуваща агитка

По подобен начин процедират в Гърция
10 апр 2024 16:29, Нели Христова
17
Левски иска дербитата с ЦСКА да са без гостуваща агитка
Снимка: БГНЕС

Ръководството на "Левски" предлага дербитата с ЦСКА да се играят без гостуваща агитка - по пример, който вече работи в Гърция, "за да няма смъртен случай". Това стана ясно от отговори на Наско Сираков и Даниел Боримиров на въпроси за войната с ракети на последните мачове между "сини" и "червени".

"Ще излезем с предложение към новото ръководство на БФС, стигнахме до заключение, че при настоящите съоръжения, с които играем, няма значение на кой стадион ще играем, но тези дербита трябва да са без гостуваща публика, за да няма смъртен случай. Ще настояваме тези дербита да се играят без гостуващи фенове", заяви Наско Сираков.

"Животът на всеки един наш фен е важен и не виждаме друг начин. Виждате колко сигнални ракети се изстреляха, малко ме притеснява бездействието на полицията как са вкарани", добави изпълнителният директор на "Левски" Даниел Боримиров.

                                           

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от Водещи мобилна
Мъж предупредил, че производството на Boeing е опасно, те обаче не го чули
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Прав е. преди 3 седмици
В момента в България дербито Левски-ЦСКА дефакто е без домакин. Дербито се играе на неутрален стадион - 50% от стадиона сектори за единия отбор и 50% от стадиона от стадиона сектори за другия. Такова дерби в друга държава няма. Има Домакин 80-90% от стадиона и Гост - макс 1 макък сектор. За да не си чупим седалките в сектора за гостуващи един на друг през мутренските 90-те години я решиха тази глупост с неутралния терен. Няма такова дерби. Да играят като в Гърция или като Пловдив и толкова.
11
0
 
0
 
! Отговори
запознат преди 3 седмици
Е то не е тайна, че агитките продават по училищата, под зоркото прикритие на милиционерите. Иначе 1312 асав и т.н., но реалността е много жалка. А самите клубове се точат през договорите за охрана към т.н. крайни фенове. Някой като отреже парите и почват бойкоти в сектор г и б, че даже и биха фенове в сектор г, защото гришата имспря парите. Между другото г-н раев ги вкара т.н. ултраси в тая схема. Лошото като цяло е че държавата обърна гръб на спорта и това няма да се промени.
10
1
 
1
 
! Отговори
D9S преди 3 седмици
И какво са виновни ЦСКА-рите, че левскарите са бавни и се бият помежду си ве? Насо дупарата да взима мерки и да се оправя с добичетата. Другите не са му виновни!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
То пък и има какво да се гледа, камо ли пък да им плащаш!
8
0
 
0
 
! Отговори
ХиХи преди 3 седмици
Говядата от западна софия много мучат, ми и ние не ги щем
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз пък предлагам направо да се закрие това измислено първенство по футбол и без това по стадионите ходят само хулигани, престъпници, наркомани и пр. Доста ще намалим престъпността, ако тия горните няма къде да се изявяват
6
2
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 3 седмици
Пиротехниката се вкарва със съдействието на определени полицаи и стюарди!Охранителчетата от София-Запад също са нещатни сътрудници на определени висши ченгета
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само бой до нacиpане може да ги оправи наркоманчетата от агитките. Бой, eван и народна музика!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сираков, май ти е къса паметта !!! Двама загинали фена на ЦСКА има от бомбички на Ваши фенове, къса е паметта Ви!!!
3
0
 
11
 
! Отговори
ря преди 3 седмици
ако може и гостуващи отбори да нема
2
6
 
3
 
! Отговори
Руски мърши преди 3 седмици
Разумни мнения.
1
5
 
13
 
! Отговори
аха преди 3 седмици
Сега пък агитките им виновни, че изядоха боя от Литекс. Иначе когато тяхната агитка прави зулуми, всичко е точно. А къде бяха героите от Уефски Запад, че допуснаха този резил, да запитам? Или те могат да бият само пенсионери покрай паметници?