—толтенберг: –уснаците взеха јвдеевка, защото »ран и  Ќƒ– им помагат

Ќј“ќ тр€бва да отговори също с подкрепа, зове той
21 фев 2024 16:14, ѕетър Ѕойчев
330
—толтенберг: –уснаците взеха јвдеевка, защото »ран и  Ќƒ– им помагат
—нимка Ѕ√Ќ≈—

–уси€ усп€ да превземе јвдеевка, като привлече подкрепата на »ран и —еверна  оре€, мобилизира повече сили и увеличи военното производство. “ова об€сни генерални€т секретар на Ќј“ќ …енс —толтенберг в интервю за –адио "—вобода“.

ѕо думите му падането на града н€ма да засегне съществено ситуаци€та на фронта. "Ќе в€рваме, че фактът, че украинските войски се оттеглиха от јвдеевка, сам по себе си ще промени значително стратегическата ситуаци€. ¬ същото време ни напомн€, че –уси€ е готова да пожертва много войници за незначителни териториални придобивки“, за€ви норвежецът.

√енерални€т секретар на Ќј“ќ см€та, че първите забележими военни успехи на –уси€ през последните месеци са резултат от сътрудничеството с »ран и —еверна  оре€, както и от увеличаването на производството и мобилизирането на допълнителни сили.

"“ова прави важно съюзниците от Ќј“ќ да осигур€т военна подкрепа, боеприпаси и други видове помощ (на ”крайна – бел. ред.). Ќо, разбира се, също ”крайна да е в състо€ние да получи необходимите сили и да мобилизира персонала, необходим за продължаване на борбата срещу руските нашественици“, добави —толтенберг. —толтенберг недоволен:

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


330
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
282
0
 
3
 
! ќтговори
ќй преди 1 месец
«начи в резюме:»ран и —еверна  оре€ са по корави от —јў и ≈вропа.“ака ли да разбираме признанието на баш ба€ началника на Ќј“ќ-то?!?»ли как???
281
0
 
1
 
! ќтговори
„ичо Ѕл€д преди 1 месец
јко не беше јвдеевка руснаците да са стигнали Ћаманша!!!
280
1
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
÷иркаджи€!!!
279
2
 
7
 
! ќтговори
—м€х преди 1 месец
…енси, дано дълго време си шеф в Ќј“ќ! –”—»я харесва това!
278
1
 
13
 
! ќтговори
Ќј“ќ е много зле преди 1 месец
Ќј“ќ пък помага на ¬—”. ≈рго: —ев. оре€ и »ран са по-силни от Ќј“ќ!
277
0
 
10
 
! ќтговори
тоти преди 1 месец
“ова човекоподобие се е заблодило тотално ,но и да е прав,,това значи утре в сжетовната война резултата ще е същи€ и —јў зна€т това !!!
276
0
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јми ти другарю, н€ма ли да си посипеш главата с пепел и да си подадеш оставката? —раааам!  Ќƒ– и »ран да надви€т Ќј“ќ! ќххххх, тежко ви, тежко ви и горко, ќранжеви€ човек като се върне пак на б€л кон....ще видите вие кон боб €де ли!!
275
5
 
1
 
! ќтговори
¬арненски хумор преди 1 месец
—толтенберг се е потривал веро€тно като руски€т терминатор изгор€л вчера в следствие на тютюнопушене хххестествено
274
0
 
10
 
! ќтговори
—арказъм –адомирски преди 1 месец
ћен повече ме интересува дали докато е казвал това, което е казвал, е поклащал ръце като робот нагоре на долу и дали се е върт€л нал€во-над€сно около оста си. ѕри този индивид думите не са важни. »нформаци€ носи само езика на т€лото.
273
0
 
7
 
! ќтговори
баахти и преди 1 месец
иде отете мое ли така по детски да се обравдават ти€ Ћидери на уж сериозни институции,значи функци€та на институциите е да се откраднат едни пари
272
12
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—анкциите срещу страни които сътрудничат на –уси€, тр€бва да се засил€т.
271
1
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ато си толкова смел що не нападнеш –уси€
270
0
 
1
 
! ќтговори
Ќе едно животно преди 1 месец
јаа.ћинусите да не забравиш че ще ти се карат
269
7
 
0
 
! ќтговори
 ондуктора преди 1 месец
Ќе мога също да разбера и защо след като пундин има такава прилична щерка,а рамзе кадирчок сеир има такива красиви синове,оти не ги съешът младите та да потплат€т великата дружба и любов му братските народи.“акива красиви козлета ще изл€зат...:)за чудо и приказ.√лавни€ колхозник от Ѕеларус ще им подари трактор,а д€довците стада с кози,овце и елени.
268
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ћинкове нови искаш ли да гледаш-как "по,еждавате" през последните 24 ч?
267
5
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒобро утро на трамва€. ондукнора е тук:)))я кажи вии сега кво ще лапате.за вас разбрах,но не разбрах кво става с черноморски€ флот- мина ли вече изц€ло на подводници и салове или канута ще ползва. ажи също и кога ще об€в€ване победа-последни€ руски салдат като стигне на колело вейки бели€ байрак полската граница ли.
266
0
 
10
 
! ќтговори
Ћукчо преди 1 месец
ƒаааа,признаха,че в света става това,което иска —еверна  оре€ и »ран.’а,ха,ха!
265
2
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒиктаторите винаги са се подкреп€ли!
264
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
» в същото време републиканците на “ръмп в —ената не разрешиха помощта за ”крайна!!  акто се каза, “ръмп заби нож в гърба на ”крайна.
263
12
 
3
 
! ќтговори
јвдеевка преди 1 месец
ѕревземането на јвдеевка от фашистките азиатски орди звучи на форумната молодьож, така с€каш са превзели Ѕерлин. «дравствуйте, тавагишчи! ѕрез следващото столетие имате шанс, ако ви има.