Русия ще действа сурово при нови атаки в Белгород

Предупреждение към Киев
24 май 2023 20:33, Александър Попов
73
Русия ще действа сурово при нови атаки в Белгород
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия заплаши Киев, че ще отговори "изключително" сурово на всички бъдещи нахлувания, след като Москва изпрати самолети и артилерия, за да отблъсне въоръжена група, преминала от Украйна, предаде АФП.

"Ще продължим да отговаряме бързо и изключително сурово на подобни действия на украинските бойци", заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу пред военни служители след двудневни боеве в южната област Белгород.

Губернаторът на Белгород Вячеслав Гладков заяви, че през нощта територията е била обект на нападение от множество безпилотни самолети. Регионалните власти съобщиха, че 13 души са били ранени, докато регионът е бил подложен на продължителен артилерийски и минометен обстрел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
15
 
16
 
! Отговори
Медведев преди 10 месеца
Накрая толкова ще ме ядосат тия украинци, че ще изям една ядрена ракета, а друга ще си ложа oт3ад!
7
14
 
21
 
! Отговори
от Бутан преди 10 месеца
Има няма 80 човека съдадоха пълен шаш и паника, половината белград се изнесе, смятай ако тръгне една бригада на ВСУ или пък на пригожин вагинеровците, туй няма да има спирка. Това беше само за опипаане на почвата почти всички бойци от ДРГ-то успешно се изтеглиха. Разбира се родните *** вярват на лапин който маршируваше пред един бтр и 5 кашика и викаше вперед, а после ръкомахаше с ръце в ролята на регулировчик. Ура друзя!
6
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руснаците що се бъркат във вътрешните работи на Украйна в Белгород, Воронеж и Москва?!
5
13
 
13
 
! Отговори
Един от многото преди 10 месеца
Днес Матю Милър, говорителят на държавния департамент, направи изказване, че САЩ не поощряват украински атаки над руски територии, НО Украйна имала право на води войната както сметне за добре. Укринца, как ще коментирате? Май май тезата ви за самозащита здраво започва да издиша. Мога да кажа още много, но няма смисъл.
4
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С Мордор е свършено.
3
10
 
21
 
! Отговори
Заплаха преди 10 месеца
Ако украинците не спрат веднага, ще вземем крайни мерки и ще им забраним да посещават мавзолея на Ленин. Ще видят те тогава!
2
34
 
26
 
! Отговори
Един от многото преди 10 месеца
Личи си, че войната се тегли целенасочено към ескалация. Укрите много си повярваха, надявам се онези, които пляскат с ръце на Украйна да не забравят че Русия е ядрената мегасила и че светът може да спре да съществува такъв, какъвто го познаваме, защото на украинците им се прищяло да си го мерят с руснаците.
1
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Русия ще действа сурово, но Украйна ще действа печено!