Задържаха мъж за отвличане и побой в Плевен

Срещу похитения са били и насъскани кучета от порода "Алабай"
2 ное 2022 14:33, Петя Славова
9
Задържаха мъж за отвличане и побой в Плевен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

50-годишен мъж  е задържан за отвличане и нанесен побой в Плевен. Сигнал в полицията е подаден във вторник от потърпевшия на 33 години, съобщи Мариана Цветкова, старши експерт в Областната дирекция на МВР в Плевен.

Мъжът обяснил, че на 31 октомври, около 15.30 часа, отишъл при хазяина си в село Гривица за уреждане на финансови взаимоотношения по наетия от него в Плевен апартамент. Тогава бил качен против волята си в автомобил "Тойота", откаран и затворен в гараж на къща. Нанесен му е побой и срещу него са насъскани две кучета от порода "Алабай", каза още Цветкова.

Похитеният мъж успява да избяга и с помощта на случайни граждани е преведен в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен. Диагностициран е с разкъсно-контузни рани по дясната ръка и десния крак, предава БТА.

По случая незабавно е започнало разследване и са разпитани свидетели. Извършени са претърсвания и изземвания в недвижим имот в село Гривица и в автомобил "Тойота Авенсис".

Назначена е съдебно-медицинска експертиза.

Задържаният 50-годишен е с полицейска мярка за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство и е уведомен окръжен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Плевен преди 1 година
Това е само Росен васаджията
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Без нищо няма да го набият, това е ясно. И аз така заплаших двама крадци с оръжие и ме писаха по новините как съм преследвал беззащитни мили и добри хорица.
3
2
 
11
 
! Отговори
филм преди 1 година
Като по филм на Тарантино. Остава и похитения да е от малцинствата.. Джанго без окови
2
0
 
10
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
Така е в банановата ни страна, пълна анархия. Всеки се прави на мутра, ако го закопчаят, плаща на съдията и пак вилнее спокойно.
1
5
 
5
 
! Отговори
МВР ПОЗОР ПОЗОР преди 1 година
Гешев е разпънал чадър над терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му с над 20 убийства и изнасилвания зад гърба им!