Нумерологична прогноза за 6 – 12 май

Постигаме напредък
1
Нумерологична прогноза за 6 – 12 май
Снимка: Istock

Новата седмица ни носи много интересни събития и промени. Какво ви очаква според нумерологията? Вижте в седмичната ни прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец

През новата седмица ви очакват интересни събития. Финансите ви ще се стабилизират, а в работата ще се радвате на подкрепата на колегите си. Периодът е подходящ за планиране на мечтани пътувания. В средата на седмицата насочете вниманието си към семейните дела, където умело балансирайте кариерата и домашните си задължения. В края на седмицата ще се възползвате от предимствата на вашето усърдие, наслаждавайки се на прилив на творческа енергия.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец
Новият период ви носи неочаквани промени, които могат да предизвикат чувство на гордост, но също така ще сте способни да се справяте с различни житейски предизвикателства. Докато постигате нови нива на успех, може да привлечете както възхищение, така и завист, но вашите истински поддръжници ще се радват на постиженията ви. Проблемите от миналото ще започнат да се разрешават малко по малко. С приключването на седмицата ще имате повод, който ще ви донесе хубави емоции.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: успехкъсметнумеролия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Има хора преди 1 седмица
Живи ходят с мъртви души.