За сияйна кожа - 10 храни, които ще засилят блясъка ви

Какво да хапвате за красотата си
14 апр 2024 19:50, Дарена Найденова
2
За сияйна кожа - 10 храни, които ще засилят блясъка ви
Снимка: iStock

Звучи клиширано да се каже, че красотата започва отвътре, но този афоризъм от старата школа е доста точен по отношение на здравето на кожата. Точно както се чувствате най-добре, когато ядете определени храни, кожата ви също може да се възползва от вашата диета. Тъй като ние сме това, което ядем, не е изненада, че диетата и красотата вървят ръка за ръка. Храните, които насърчават здравословен, балансиран начин на живот, също насърчават младостта на кожата и могат да ви помогнат да изглеждате сияещи отвътре и отвън.

Локалното приложение на витамин С може да помогне за изсветляване на кожата и подобряване на хиперпигментацията, но когато ядем храни, богати на витамин С, това всъщност помага на кожата ви на вътрешно ниво. Добавете следните 10 храни към списъка си за следващото пазаруване, за да се възползвате от ползите им не само за фигурата, но и за кожата.

Кои са 10-те храни за блестяща кожа можете да рзберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: сияйна кожа
Още от За да се разбираме
Цитати за трудните моменти, даващи ни сила
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е точно пък авокадото няма да е. То е тежка храна и ако често се яде затормозява храносмилането и черния дроб. Другите изброени в статията са добре.
1
0
 
2
 
! Отговори
Бaй Kypти преди 2 седмици
A зa cияйнa вoжa, kъвa 'paнъ шe.gaвa бляcъk?