Спирала за мигли – полезна или вредна е?

Ето всичко, което трябва да знаете
Обновена: 14 апр 2024 18:51 | 14 апр 2024 18:50, Дарена Найденова
4
Спирала за мигли – полезна или вредна е?
Снимка: iStock

Сдобиването с перфектен грим понякога може да бъде истинско предизвикателство. Но едно нещо, което винаги допълва визията по безупречен начин, са идеално извитите и оформени мигли. И нищо не може да ги направи да изглеждат по-красиви от спиралата. Тя помага да се подобри външният вид на миглите и очите да изпъкнат още повече. Но вредна ли е спиралата за вашите мигли? Прочетете, за да разберете.

Вредна ли е спиралата за вашите мигли?

Спиралата е неразделна част от всеки грим. Тя може да бъде благословия за всички, които не са се родили с гъсти мигли. Носенето на спирала всеки ден обаче може да навреди на деликатните косъмчета над очите. Нека ви разкажем как и защо.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: спирала
Още от За да се разбираме
Цитати за трудните моменти, даващи ни сила
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Полезен ход А най-добре ще разбереш кой наистина те харесва, ако си стоиш без грим. Това е най-добрият тест. Тези, които те мразят ще злобеят, че не се стараеш да "се поддържаш", а тези, които те харесват няма и да забележат, че не си се намазала.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 2 Няма да ги носиш непрекъснато, нито ще спиш с тях. Ще ги слагаш само тогава, когато отиваш на купон и на дискотека. Важно е какво лепило използваш. Някои никак не дразнят очите. Най-вредни са онези, които се доставят в нашите театри за актьорите. От приятелка знам, че те лютят ужасно и не знам как актьорите ни се справят с това. Може би със свои пари си купуват качествени вносни.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Изкуствените мигли са вредни
1
2
 
1
 
! Отговори
Полезен ход преди 2 седмици
Купи си изкуствени мигли, има много качествени. След като си ги залепиш, ще можеш да разбереш кой какво отношение има към теб. Всеки, който те харесва, обича и подкрепя, ще ти каже, че имаш ресници като лястовичи криле. Онези, които искат да те уязвят или злепоставят, щом те видят на обществено място, ще се провикнат "Кво мигаш като плъх в трици? Аааа, то било ефект от изкуствените мигли, твоите не са толкова дълги!"