10 аксесоара, които ще подобрят визията ви с рокля

Освежете гардероба си с малко помощ от тези тенденции
1
10 аксесоара, които ще подобрят визията ви с рокля
Снимка: iStock

Хубавата рокля е перфектният лек за всичко, когато уж няма какво да облечете. Тя улеснява обличането и ви прави още по-елегантни и стилни, само с едно движение. Въпреки че всички обичаме удобството, отделянето на време за добавяне на няколко внимателно подбрани аксесоара може незабавно да издигне базовата рокля до подходяща за снимка в Instagram.

Независимо дали става въпрос за вашата дневна макси рокля или пенлив дизайн от тюл, това, което прави роклите толкова страхотни, е тяхната гъвкавост, тъй като аксесоарите ви позволяват да направите една рокля подходяща както за деня, така и за вечерта. Повярвайте ни, когато ви казваме, че тези трикове не са трудни за овладяване. Един обикновен дизайн ще ви послужи за основата, от която се нуждаете, за да изградите перфектното облекло, съчетано с точните аксесоари. Вдъхновените от Бионсе каубойски ботуши придават така необходимото предимство на изисканото облекло, докато елегантният колан е идеалното допълнение към прилепналата миди рокля.

Нека също така не забравяме, че пролетта е вече тук, което прави роклите перфектният преходен елемент, който ще ви отведе от дъждовните сутрини до меките следобеди и ветровитите вечери. Модерните червени чорапогащи и жилетките добавят нотка на вълнение, като същевременно ви топлят. Просторните чанти и слънчевите очила безпроблемно съчетават функционалност и естетика.

А кои са 10-те аксесоара, които ще подобрят всяка една рокля в гардероба ви, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: рокляаксесоари
Още от За да се разбираме
10 знака, че мъжът ви е нещастен в брака ви
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
десет инча преди 3 седмици
Розови кюлоти, ако случайно духне по-силен вятър.