Нови идеи за грим - опитайте гръндж стила

Черната очна линия отново е на почит
3
Нови идеи за грим - опитайте гръндж стила
Снимка: iStock

Да, знаем, че цикълът на тенденциите в красотата е изтощителен и гръндж естетиката беше на мода през 90-те и начлото на 2000-те години и не искате да замените своя ежедневен грим за нещо като разхвърляна очна линия. Но въпреки това приливите на красотата се променят и с тях трябва да се променим и ние, дистанцирайки се от културната мания по "естественото момиче". Ако и вие сте готови да оставите настрана вечерите у дома с чаша вино пред телевизора за сметка на няколко бурни нощи на открито, тогава имате късмет, защото гръндж визиите, вдъхновени от 90-те години, се завръщат с пълна сила.

Независимо дали искате да преживеете отново онези години, когато се опитвахме да подражаваме на Аврил Лавин ежедневно, вече е дошло времето да смените ежедневния си грим или просто искате да опитате нещо ново, гръндж тенденциите за грим около очите не са толкова плашещи, колкото може да изглеждат на пръв поглед.

Какво представлява гръндж красотата разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: гримгръндж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 седмици
Всичко ново е добре забравено старо :))) И не забравяйте драги дами, докато се гримирате да си пуснете Нирвана, Pearl Jam, Soundgarden или някоя от другите велики сиатълски групи :)))
2
3
 
0
 
! Отговори
Бай ... преди 4 седмици
Идеите винаги са ядене, пиене, танци сълфетки и некоя сгодна женица.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Насинените очи винаги са били на мода в Перник