Дамски чанти – актуалните модели за пролетта

С какво да комбинирате тоалета си
Обновена: 9 мар 2024 18:47 | 9 мар 2024 18:47, Дарена Найденова
1
Дамски чанти – актуалните модели за пролетта
Снимка: iStock

Дамската чанта е задължителният аксесоар за всеки тоалет. Тя завършва картинката изцяло и комбинира в себе си стил и практичност. През годините сме преминавали през множество тенденции – от миничанти, в които се побират само ключовете и документите ни, до огромни, подобни на сакове, аксесоари, в които можем да сложим дори и лаптопа си.

Стартирането на новия сезон винаги се счита като рестарт на живота. Някои започват да атакуват фитнес целите си, други смятат да променят работното място или пък местоживеенето, трети си обещават да пътуват повече и да не се ядосват на малките неща. Но има хора, които са твърдо решени да променят стила си, излизайки от зоната на комфорт и опитвайки нови неща. Това обаче е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

Ако и вие, като нас, сте си обещали да промените визията си, но вече осъзнавате, че сте изгубили един месец само в мислене, напълно ви разбираме. Промяната е трудно и страховито нещо, така че трябва да се прави с умисъл и внимание. Вместо да започвате с изхвърляне на старите дрехи и закупуване на нови, може да пробвате с нещо по-малко и по-лесно – нова дамска чанта.

Чантите и портмонетата в момента са пълни с изящни детайли, модерни цветове и обмислени дизайни, така че със сигурност ще намерите нещо, което ще ви помогне да се почувствате освежени, когато се впуснете в новите си приключения. А какво по-добро от една нова дамска чанта за 8 март – независимо дали ви е подарък, или си я купувате сами?

Тенденциите за пролетта при дамските чанти, можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: дамската чанта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Cтapи, мaчkaн лak?