Романтиците на зодиака - от коя зодия мъжете са най-мили

Те ще направят всичко за вас
6 яну 2024 11:24, Екип на Tialoto.bg
7
Романтиците на зодиака - от коя зодия мъжете са най-мили
Снимка: iStock

Не много мъже отговарят на описанието „романтичен“, но все пак има такива, които имат черти да бъдат от този тип. По принцип това са мъже, които са нежни по природа, обичат да правят комплименти, да казват мили думи, да се грижат и най-важното - знаят какво иска една жена. За такъв мъж, разбира се, е важно чувството на любов. Под кои зодиакални знаци се раждат романтичните мъже?

Овен
 
Представителите на тази зодия са мощни, страстни, енергични, харизматични. Те могат лесно да съблазнят момичето, което харесват. Те са романтици по душа, умеят да се грижат за хората, лесно се влюбват и правят скъпи подаръци. Но, за съжаление, те могат едновременно да ухажват няколко дами и да бъдат непредсказуеми в действията си. Влюбването е изключително важен критерий за тях. Те търсят спътници, които ще им се възхищават и са красиви. Сексът също играе важна роля за тях. Овните обичат шумни компании, така че може да бъде трудно за скромните момичета в такъв съюз. Ето защо, преди да се ожените, запитайте се дали сте готови да живеете в интерес на съпруга си, да го хвалите и да го възприемайте такъв, какъвто е.
 
Близнаци
 
Непредвидима зодия. Но ако се влюбят, те са готови да преместят планини: ще ви слушат дълги вечери, ще се разхождат под звездите и ще организират романтични срещи с изненади за вас. Те се влюбват в жени, които носят някаква загадъчност в себе си, които са интересни за общуване. Близнаците обичат непредсказуемостта. Ако станете негов избраник, тогава той ще се опита да ви изненада и да ви даде красиви подаръци. За Близнаците е важно да не ограничават личното си пространство. Ако той е готов да пожертва своята независимост и свобода за вас, значи ви обича. Но с възрастта вълнението може малко да поизсъхне.
 
Рак
 
Това са емоционални, интелигентни, страстни, но донякъде скучни мъже. Любовта и обичта на Раците по правило се случват завинаги, а предателството е рядкост. Раците са много нежни, привързани и грижовни. Обичат да ухажват и да правят ценни подаръци, особено по празници. От време на време те могат да организират романтични вечери, да ви поканят на красиви срещи, да създадат приказка, защото обичат и знаят как да се грижат. Но не забравяйте, че такъв мъж трябва да бъде насърчаван, да му казвате колко много го обичате. Този тип мъж ще е готов да направи много неща за вас и освен това ще е готов да даде всичко от себе си. Без любов Раците се чувстват безполезни и самотни.
 
Кои са другите романтични зодии може да видите на Tialoto.bg
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А кои зодии го вкарват най-мило?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Простотии.
4
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лъв - щедрост, блясък, любов.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мъжа да е хетеро значи е романтик!
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Търся мъж - зодия Рак, няма да съжалява :)))
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само че един "Близнак" много пердашеше гаджетата си, а после и жена си. "Везни" и "Риби" - има нещо вярно в написаното по-горе, но е пропуснато, че са големи егоисти.