Седмичен любовен хороскоп за 9 - 15 октомври

Очаква ни динамична седмица
0
Седмичен любовен хороскоп за 9 - 15 октомври
Снимка: Istock

През новата седмица ограниченията в любовния ни живот ще станат по-очевидни. Това ще се дължи на Венера, която ще е в опозиция на Сатурн. Също така Марс навлиза в Скорпион. Всичко свързано с любовта и секса става по-дълбоко отколкото преди! Всъщност това ще донесе екстремен подход „всичко или нищо“ към нашия любовен и сексуален живот. Очаква ни и слънчево затъмнение и новолуние в знака на Везни.
Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новата седмица представителите на зодия Овен не бива да проявяват прекомерно напористия си характер и раздразнителност в общуването с любимия човек. Овенът е огнен знак, който обича да показва своята силна страна в любовта. Но звездите ви съветват да внимавате, тъй като настоящият период е доста противоречив и старите любовни проблеми могат да напомнят за себе си. Овните са сред най-нарцистичните зодии в зодиака, така че е по-добре да започнат да мислят по-често за другите. Това ще им бъде от полза, особено ако нямат сериозна половинка до себе си, но се срещат с някого.

Телец

Тази седмица „морето от любов е с бурни води“. Ако сте необвързани, сърцето ви може да е наранено, особено ако напоследък твърде често потъвате в негативни мисли за това, че никога няма да срещнете любовта. Звездите ви съветват да не се превръщате в песимисти. На този етап може да няма любов в живота ви, но това съвсем не означава, че няма да я срещнете.

За вас, обвързаните представители на зодията, след като Марс навлезе във партньорския ви сектор тази седмица, общуването между вас и партньора ви може да стане по-спорно. Бъдете внимателни.

Близнаци

Скъпи Близнаци, това ще бъде потенциално променяща седмица за вашия любовен живот! Слънчево затъмнение попада в романтичния ви сектор и това затъмнение е толкова силно, че може да ви покаже напълно различен любовен интерес, който има силата да улови 100 процента сърцето ви. Друга възможност е вие и настоящ романтичен партньор да разберете, че очаквате дете или може да решите да започнете да работите в тази посока.
Ако сте във връзка, но това не е вашата ситуация, то седмицата също ви носи хубави емоции в любовта.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: зодиилюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари