5 идеи за модерни летни визии

Изберете плетен топ
13 юли 2023 10:50, Михаела Лазарова
4
5 идеи за модерни летни визии
Снимка: Istock

Независимо от сезона и климатичните особености, всяка жена иска да изглежда стилно и да покаже, че е наясно с модните трендове. Ето защо в следващите редове ви предлагаме няколко модерни аутфита, които са вдъхновени от последните тенденции в облеклото през летния сезон за тази година. Ето ги и тях:

Изберете черен панталон и бял потник

В последно време тенденцията, наречена “тих лукс” завладява все повече и повече модния свят. Забравете за обемните бижута, животинските шарки и дрехите с лога. Тук говорим за стил, който не се натрапва. Ако искате да покажете безупречния си вкус изберете дрехи с неутрални цветове – например широк черен панталон, семпъл бял потник, ниски кожени сандали, малка черна чанта и стилни очила. Съчетайте този аутфит с нежни бижута – дълго колие и малки обеци са напълно достатъчни.

Носете бермуди

Един от големите хитове през този сезон е завръщането на бермудите в летния стайлинг. Супермодели и холивудски звезди все повече са забелязвани да ги носят. Можете да демонстрирате модния си нюх и да и съчетаете с потник, тениска и дори с кожено яке. В зависимост от предпочитанията ви изберете бермуди от деним или плат, а ако искате да ги носите в офиса, допълнете аутфита си със сако, ниски или високи обувки и средноголяма чанта.

Облечете се в... сребро

Със сигурност металическите отблясъци си остават моден тренд през това лято и по-специално – тези в сивата гама. Не можем да дадем точна идея за аутфит, но ако изберете нещо металическо и сребристо – няма да сбъркате! Рокля, сако, панталон – бъдете звездата на всяко лятно парти! Можете да съчетатете такава дреха с друга, която е обсипана с камъни и да заблестите по-ярко от звезда! Ако този тренд не е по вашия вкус, тогава изберете чисто бял аутфит (например сако, потник и панталон), който да съчетаете със сива металическа чанта и/ или обувки.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: модалятна мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Знам от баба си, че преди 9 месеца
Имало период, когато били модерни плетените бански костюми. Вкъщи е запазен един такъв мъжки, баба казваше, че е "от европейска прежда". Не знам каква е била тази прежда, банският изглежда като направен от стегнат и много качествен плат, но всъщност бил плетен на ръка по поръчка през 1936 или 1937 г. След Втората св.война доста летовници също носели плетени бански, но от нашенска домашна вълна. Вероятно не са имали друг избор в периода на купонната система, та чак и през 50-те години на 20-и век
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Има една-единствена идея за визия през лятото - гола, полегнала и широко разкрачена.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мише, а 5 идеи за секс през лятото?
1
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 9 месеца
Обожавам статии за мода без снимки. Толкова е вълнуващо да четеш текст за модни аутфити и мозъкът ти да не бездейства.