Красиви и в ковчега. Мода за отвъдното!

Пуснаха предложения за погребални дрехи "Само през трупа ми"
31 окт 2016 17:30, Криси Табачка
8
Красиви и в ковчега. Мода за отвъдното!
Снимка: Lyst

Вечността е доста дълъг период и определено бихме искали да изглеждаме добре. На това желание разчита английската марка за дрехи Lyst, които представиха колекция с дрехи "Over My Dead Body" ("Само през трупа ми").

Линията е вдъхновена от резултати на проучване, направено на клиенти, което показва, че 85% са обмисляли с какво ще бъдат облечени на собственото си погребение. Около ¼ от анкетираните признават, че биха похарчили 1000 паунда за дрехите си.

"Това, което носим, толкова много отразява кои сме ние и какъв е характерът ни, че не е изненада, че хората в днешно време имат ясна представа в какво искат да бъдат погребани", споделя Катрин Ормерод, редактор на Lysy.

"Те казаха, че животът е твърде кратък за скучни дрехи, ние се съгласихме и доразвихме идеята. Смъртта е твърде дълга, за да объркате дрехите", продължи тя.

За своята рекламна кампания марката дори гримира в бледи тонове модели, които позират... в ковчег.

Компанията предлага и две услуги, които са меко казано странни.

Първата е "Try Before You Die" ("Опитай преди да умреш"), което позволява да поръчате дрехите, които харесвате, и в гратисен период от две седмици, през които не се теглят пари от сметката ви, да върнете нещата, които не желаете.

Втората услуга, "Death Threads", предлага фирмата да съобщи на близките за дрехите, с които искате да бъдете погребани, в случай, че нещо се случи с вас и вие на успеете да им кажете сами.

Рекламната кампания към колекция "Over My Dead Body" можете да разгледате в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: модасмъртковчег
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според едно поверие, ако трупът изглежда красив( не знам какво се има предвид), скоро ще умре и друг член на семейството.Зловещо
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой дава ли си сметка, че много хора умират стари, на преклонна възраст.Някои живеят до сто години или поне до 90.Готините млади секси манекенки в ковчезите са добра реклама, но едва ли някой иска да умре толкова млад, само за да изглежда красив.Защо не дадете и снимки с манекенки бабички че дори и старчоци?Защото няма да са интересни нали?А тези роклички едва ли ще изглеждат добре на някоя 90 годишна баба, че даже и на 80 години да е.А да, и казва се лири а не "паунди".
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първа степен. Втората... кога и дойде времето.