ПП-ДБ с първи коментар: Питайте ГЕРБ какво ще правят след тези избори

Ние имаме план, каза Атанас Атанасов
Обновена: 27 окт 2024 21:28 | 27 окт 2024 20:29, Нели Христова
207
ПП-ДБ с първи коментар: Питайте ГЕРБ какво ще правят след тези избори
Снимка: БГНЕС

В момента излизаме само с едно послание - благодарим на всички наши избиратели, на всички хора, които не си останаха вкъщи, на всички хора, които не останаха без надежда, че България може да бъде променена. Идваме да кажем едно голямо "Благодаря", защото България и нейното бъдеще зависи точно от активните граждани. Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред журналисти в първия си коментар след изборните резлутати.

Асен Василев също благодари на избирателите.

"Искам да благодаря, че ни дадоха повече сила от предния път, за да се преборим за по-високи доходи, по-добро здравеопазване и по-добро образование. Това ще бъде приоритет с антикорупционните закони", допълни той.

Атанас Атанасов отбеляза, че изберателната активност е повишена, което е "важно за демокрацията".

"Ние имаме план, който вие знаете", каза още той.

"Първо трябва да питате ГЕРБ какво ще правят след тези избори. Те носят отговорността да съставят правителство. Те досега никога не са казали, че са готови да тръгнат по този план. Нека да видим какво те предлагат", коментира на свой ред Николай Денков.

 От партията изпратиха и позиция до медиите, която гласи:

Уважаеми колеги,

Благодарим на всички български граждани, които днес дадоха доверието си на коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България". Благодарим на всеки, който упражни свободно демократичното си право да гласува за бъдещето на страната.

Въпреки умората и очакванията за по-ниска избирателна активност, нашите сънародници доказаха, че са отговорни и загрижени за България. Всеки един свободен глас е глас срещу тежестта на купения и контролиран вот.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от Избори 2024
Политолози с оценка за кампанията: Вяла и без въображение
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Боко, не се прави на новият Тодор Живков, защото вторият построи предприятия, а ти магистрали - да извозиш българите в чужбина!
136
3
 
12
 
! Отговори
Съвет : преди 3 часа
Да си носят вазелин като ходят при Шиши. Христо Иванов се махна защото се разбра че го дупчат в кабинета на Пеевски . Сега е ред на Кирчо и малкия генерал Танас изцяло да поемат христовата функция на дупчене .
135
2
 
6
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 часа
Абе демек ясна е рАлтата,,, баце и кирчо пак ще се цАливат,в ползУ родУ или иначе казано, щото пАсолството от козякк така е нарредило, ама чакат с кое ДПСе ще правят новата сглобка?!? С депесето на Шишшши или с депесето на доганя!!!!
134
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Боко да се оправя както може.Не правете нова сглобка,че ще ви нулира,както направи с тези преди вас.
133
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Кой гласува за тоз калник ве , нереално е
132
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Кирльо, живееш на излъганите надежди на българите, НЕ ТЕ ИСКАМЕ, БУДАЛО! Разумеш!?
131
0
 
8
 
! Отговори
. преди 3 часа
Крайно време е бариерата за влизане в парламента да се вдигне като за партиите стане минимум 6-7% , а за коалициите поне 9-10%. Само по този начин ще се отсее зърното от плявата и количеството ще добие качество .
130
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Киро Парапета Лена и Кокорчо Педерунгела ще оправят страната и гражданите. Киро ще оправя женската част, Кокорчо мъжката...
129
3
 
9
 
! Отговори
РВ преди 3 часа
Индианския вот пак победи. Така е, като никой не ходи да гласува, купеният вот натежава. Който не гласува няма право да се оплаква. Оказа се,че лафа за онези 80% е много точен.Не че ме интересува мизерията в която живее този процент, яд ме е че прекрасната ми родина страда заради голяма част от населението и.
128
3
 
11
 
! Отговори
Руси преди 3 часа
Този чак ще поставя условия с неговите кирливи проценти. Затова хората са преместени ! Герб печели ,а едва ли не сега всички ще им извиват ръцете! Повърня!
127
4
 
11
 
! Отговори
хах преди 3 часа
А ти Кире, ти кво правиш след тези избори? Сглобка 2 с Боко и Шишо или...???
126
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Костов трябва да се извини на Борисов и да надскочи дребните неща.Уви, той не го може това.В него е ключа.Костовистите са побъркани от злоба и агресия.Създадоха престъпници на всяка крачка.Борисов и Пеески ги ловят и са им неудобни.Предстои гигантски процес срещу Ахмет Доган, а Костов мрънка за прехода и иска да печели от книжки.Няма да станеш като Карл Май, Иване.Камо ли като Карл Маркс.Но можеш да отблокираш нещата и да се извините на Бойко.И да спрете да подкрепяте позорно Доган срещу ДеЛЯН.
125
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Кире неотразимия и Цоцорко евнуха разпердушиха България!
124
0
 
6
 
! Отговори
Немо преди 3 часа
До НелиА викаш лидер на партия управлявала България почти 14 години и лично бил премиер в три правителства, чиито генезис започва в силовите структури на Ъндърграунда през 90-те, горд член на БКП, чест "главен герой" в международни корупционни скандали, Бизнес партньор на Пашата, гордо въртящ кранове на газови хъбове заедно с Путин, Ердоган и Вучич (вероятно бъдещ лауреат на "орден Магнитски") е самата гордост за съвременна България?!?
123
2
 
9
 
! Отговори
Аман от тези преди 3 часа
Тези за пореден път са с коментар: Сърдити сме, не знаете как да гласувате, да се оправят ГЕРБ с вас. Много са възвишени за този ***, според тях народ. Ами, не се явявайте най-добре. Сърдитко наско, петко и денко.
122
0
 
3
 
! Отговори
Като искате преди 3 часа
Борисов да управлява,защо не гласувате за него?С Тея 25%какво очаквате?
121
3
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 3 часа
Хайде сега всички магистрални каки наредени край Боко да чакат оферти. Мамино сладури, още не са влезли в парламента и вече чакат оферти за това колко струва да си продадат избирателите отново. Хахаха, на следващите избори направо се явете в коалиция, че поне да знаете предварително офертата на Боко.
120
1
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 3 часа
Нищо не се случва от 3 години. България затъва още повече. Народът само яде и изпуска газове. Генералите са скопени. Управляват ни крадци и ***. И Господ не може да ни помогне с този *** народ и произлезлите от него политици!
119
1
 
4
 
! Отговори
Като преди 3 часа
Толкова искате Борисов,защо не гласувате за него?С 25%какво очаквате?
118
1
 
2
 
! Отговори
Сержант преди 3 часа
Какво ли правеше по ромските махали в Сливенско, един екземпляр с прякор гърдата? Явно онези списъци са верни.