Кирил Петков води листите в София и Перник

Крайният срок за регистрация е до 17 ч. днес
7 май 2024 11:00, Инна Ангелова
48
Кирил Петков води листите в София и Перник
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков е водач на листите на ПП-ДБ за предстоящите избори в Перник. Бойко Рашков, който беше водач за 48-то и 49-то Народно събрание, е поставен на второ място, но също има шансове да влезе в Парламента. Кирил Петков е водач и на листата и в столицата.

Осем кандидат-депутати са включени в листата на коалицията. Тя беше регистрирана тази сутрин в РИК. Крайният срок, в който партиите, коалициите и Инициативните комитети правят предложения до Централната избирателна комисия (ЦИК) за регистрация на кандидатски листи за изборите за Европейски парламент, е днес до 17 часа.

Днес е и последният срок, в който районните избирателни комисии ще регистрират кандидатските листи за изборите за Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: изборирегистрацияЦИК
Още от Политика
ДПС с най-стабилен електорат, БСП и ИТН губят подкрепа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
парапети и геиове колкото искаш само чакат да мине 9 юни и да се развихряткаквото е останало защото отсреща са герб и дпс чакат на стартанещастна българия господ да и на помощ
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще се извинява, както казват извинение обувки не лъска. Толкова простотии сътвориха, само с едно извинение няма да има измъкване.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Извини се на българския народ, че го загроби с инфлация и дългове, извини се на посолството и на президента че те номинираха при тази некадърност и обвързаности с мутри. Пери в Канада някого тука изпра когото трябваше.
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро, защо внесе план за възстановяване от който няма да получим и един лев и губим всичките милиарди, защо си ни повече, не ти ли стига да се видиш колко лош си за държавата ни.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До жалъкВиж си комунистическите фамилии Птекови и Бойкекеви и си вервай, Мадуро ще ви здаде победата хахаха
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що не води в родното си мутрохасково. Щото там го разбраха всички този честния перач.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колкото открадна тоя *** в БГ за 2 години, ще му трябват поне 40 години да заработи в Канада. Пък вие гласувайте пак за него...
40
5
 
1
 
! Отговори
жалък преди 1 седмица
жалък сайт пълен с путинисти. На изборите прокремълската ви партийка няма да мине 4-те процента. ППДБ ще са поне с 35%. Помнете ми думата. Жалки копейки, роби на Русия.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До моля ви - Добре ли си? Да не си пропуснал/а АпчеАта?
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А Киро оправи България сега е наред Европа ,,Киро къде са милиардите от бюджета бря
37
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Колко много неща направиха ППДБ за България,бре бре бре, толкова много,че чак ми се губят, та даже увеличиха пенсии и заплати с 50%, а инфлацията със 100%,много хубаво ааааа! лапай Гуджо мръвки със заемите от десетки милиарди, а после кой ще ги връща, тоя и тая дето съм им е-ал майката. Т-ъп народ, слаба държава.
36
0
 
10
 
! Отговори
Много преди 1 седмица
убава снимката на кикито, адски подходяща! Браво!!!
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Шарратаните сега управляваха благодарение на Борисов Държавник и ГЕРБ бяха втори на изборите ала бала Вън
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един и същ агитиращ за шарлатаните некъпаният чорлав Манол лелеле какво направи ти лично за държавата Нищо лъжеш пак и пак за да влезеш в парламента и там за никопровене да получаваш много пари
33
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
на стивън сегал син му е добре да води овците на паша некъде по селията, а не да пълни националния ефир с черезвичайно вопиющия си фотогеничен сурат
32
18
 
1
 
! Отговори
моля ви преди 1 седмица
Моля ви хора помислете реално и подкрепете ППДБ, не се залъгвайте да подкрепяте прокремълската и антибългарска партия на Костадинов. Този е див популист, получаващ заповеди от руското посолство да затрива България. С Русия никой не е прокопсал. Русия е враг на съвремената цивилизация. Трябва да стояим настрана от тях и да нямаме нищо общо с Русия. Запомнете го това и го разпространявайте сред близки и приятели. Възраждане са опасни за България. Не трябва да минават 4-те процента. Путинисти...
31
17
 
0
 
! Отговори
И аз преди 1 седмица
И аз смятам, че ППДБ ще бият с разлика. Иначе отиваме в мръсните лапи на ГЕРБ и ДПС, а там ни чака само нищета, кражби и беднотия до шия.
30
20
 
1
 
! Отговори
Манол Пейков преди 1 седмица
Гласувайте по съвест. Единствената партия, която може да направи богата европейска страна, която да е член и на Шенген и на Еврозоната е ППДБ. Няма друга алгернатива за европейското бъдеще на просперираща и богата България освен ППДБ. Хубаво е, че умните хора - цветът на нацията в големите и икномически развити градове отново ще поставят ППДБ на първо място, както на европейските така и на парламентарните избори. Не мисля, че ППДБ ще имат каквато и да е конкуренция. Ще бият с огромна разлика!
29
1
 
16
 
! Отговори
ХараКиро преди 1 седмица
ХараКиро води Асан и компания към Терминал 2. Адио Рио, ама за Канада.
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тук някой беше писал че няма 9 милиарда от бюджета ,кога прокуратурата че арестува бившия финансов министър от ПП мушениците