Симов избухна срещу Йончева - била кукла на конци

Социалистите работеха за нея и за нова политика
Обновена: 23 апр 2024 15:59 | 23 апр 2024 15:53, Инна Ангелова
39
Симов избухна срещу Йончева - била кукла на конци
Снимка: БГНЕС

Александър Симов изрази разочарованието си от Елена Йончева. В пост в социалната мрежа Симов каза, че още му е трудно да повярва на случилото се.

"Елена Йончева удари моралното дъно. Не искам да го вярвам, но думите й са пред очите ми - тя приемала номинацията на ДПС като признание за свършената от нея работа. И ми стана болезнено ясно, че ще я видим като кандидат от тяхната листа. Но това е неин проблем. Морален, етичен, политически, но неин".

Още по темата
През 2019 година Йончева беше водач на листите на БСП за евровота, следвана от Петър Витанов и Цветелина Пенкова. Според Симов, всички каузи, за които Йончева е работила до момента, са абсолютна лъжа.

“А битките - грандиозна измама. Десетки социалисти ден и нощ работеха за нея, защото мислеха, че тя води след себе си ново разбиране за политиката. Всичко това днес вече е в руини", пише още Симов и продължава: "Йончева предаде доверието на толкова много хора, че чак е болезнено. Тази, която трябваше да е символ на битката за различна страна се оказа марионетка на паралелната държава".

По-рано днес стана ясно, че ДПС в Благоевград номинира Елена Йончева за евроизборите на 9 юни. тя каза, че приема номинацията като "признание за всичко, което е постигнала в Европейския парламент за България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от Избори 2024
Още една партия напуска ПП-ДБ – „Средна европейска класа“
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
БСП - ООД преди 1 седмица
ОТ КОЯ КРУША СИ ПАДНАЛ БЕ СИМОВ??!!!...
30
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
не е кукла на конци просто си е интересчиика и си гони кокала които и го подадетя захапва нищо повече както са всички останали а вие гласуваите за тяхосигурете им охолен живот
29
0
 
1
 
! Отговори
Точен преди 1 седмица
Падение!
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Левите партии заприличаха на евтин сериал!
27
1
 
5
 
! Отговори
Айлин Йончоглу преди 1 седмица
Станах турска ханъма за няколко лири!
26
1
 
4
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 1 седмица
Е какво толкова болезнено има ?!?Не ги ли болеше комунделите ,като управляваха с мандата на ДПС?Пък и като ги слушам ,че ГЕРБ управлявали с ДПС ....направо урмиргам.
25
2
 
8
 
! Отговори
Влади преди 1 седмица
Гледай как на всички бо.клуци им лъсват ос.раните задн.ци! Милиончевата, Дамаджаната, Корни(Импексразбивачката на БСП), мошениците от ПП, некадърниците от ДБ, все хора за затвора. Ама нямаме съд и прокуратура.
24
4
 
12
 
! Отговори
Еми преди 1 седмица
Я престанете с тоя театър,изненадани били,разочаровани били.Когато лъжеше нагло ,хвърляше помиите върху Борисов и ГЕРБ беше ,,страхотен" ваш съмишленик, защото всички лъжете за да се докопате до кокала,сега е лоша.Тя по принцип е непочтен човек ,като вас Така,че не няма нужда да играте тоя театър.Еднакви сте си
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За такава заплата и турско име че приеме )
22
0
 
13
 
! Отговори
Битка преди 1 седмица
Една от битките на Йончева бе доста яростна срещу ББ,съдейства на Гешев да се яви на изслушването в еврокомисията!От сега ли съдейства на ДПС, дали оттогава не работи по сценарий на ДПС и БСП?Многозначителен знак!
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен Милиончева не е еврейка, точно заради това майката на стани шев, руска еврейка-комунистка, не прие милиончева за снаха. Но, йончева също е от злокобен род, дъщеря е на масов убиец от ДС. Говори се, че е работи за КГБ и други разузнавания, но дали е така, кой да ти каже...
20
0
 
21
 
! Отговори
98765432 преди 1 седмица
Ами тя, елена милиончева е ваш кадър. Помня как ти и нинова я бранехте със зъби и нокти от наказателно преследване за пране на пари...направихте я евродепутат и тя като се намърда в ЕП, съвсем по комунистически, се отрече от вас. Същото стана и с радев. Нинова го промотира по съвет на решетников, вие го избрахте, вашата другарка йотова каза:" следя да не предаде БСП"..но после, с парите от пътя на копринката, радев и йотова ви напъха в глух коловоз. Извод: на комунист вяра да нямаш, само краде.
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Станишев ще се кандидатира от ГЕРБ.
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А колко такива има из другите партии дето са на ДПС.А колко цели партии са на ДПС(итн).Навремето жените по нашите земи са били по -достойни и са се хвърляли от скали да не попаднат в харема на османеца.Днес сами се предлагат за пари.Могерини, тази, имаше една в Герб дето премиер щеше да ни става- харесвали исляма.В БГ депесар да си, е..ш глупави българки без морал, достойнство и вяра.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Това трябваше да го проумеят още преди 20 години, но у нас нещата се случват с половин век закъснение, като за retarded. Ако въобще се случат!
16
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Елена Йончева е скъпо ллатена руска ***.Американската армия щеше да я очисти 2003 в Багдад където се чукаше с руководители на БААС в един хотел.Правила е групов с талибани.И тпва нещо няма как да не е в ДПС, даже закъсня.
15
2
 
12
 
! Отговори
А как се извърта преди 1 седмица
мача само. Самия Симов беше в категорията в началото на демокрацията, но след като го изхвърлиха като използван кондом рязко почервеня. Впрочем, това очаква всички ПП-ДБ-ейци.
14
4
 
13
 
! Отговори
симов е 1.50см преди 1 седмица
такъв недорасляк е негоден даже за политик. Същият като Тошко Йорданов.
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе хубава е службицата в момента брюксел, и Андрейчо Слабаков беше голям патриот и революционер - направо новия Ботев, ама като наллаппа заплатката и рЕзко млъкна, така че ми е ясно защо Ленчето предаде род и вяра, ама ние на село имаме дума за това, викаме му kypвaлъk!!!
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ми ПП не си ли купиха депотатчета съвсем легално и демостративно и нито прокуратура тогава рейгира ,всичко е пари бря,та и сега тук е подобно но си заслужава огромната заплата не зависимо коя е партията важното даи върви заплатата )