Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър стана джендър

Серафина вече се самоопределя като Фин
14 апр 2024 10:39, Петър Бойчев
64
Дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър стана джендър
Снимка Фейсбук

15-годишната дъщеря на Дженифър Гарнър и Бен Афлек, която е кръстена Серафина Роуз, направи първата си официална изява под ново име. Тийнейджърката вече иска да бъде наричана Фин. Това стана ясно по време на възпоменателна служба за бащата на Гарнър.

Облечена в черен костюм с панталон и елегантна прическа, Фин се представи с новото си име, преди да прочете библейски стих пред събралите се в църквата в Чарлстън, Западна Вирджиния. Момичето беше заснето с нова късо подстригана коса още през февруари тази година, но погребението на нейния дядо е първият път, когато детето на топ актьорите се представи публично с ново име.

Серафина Роуз е второто дете на бившата двойка Гарнър и Афлек, като по-голямата ѝ сестра - Вайълет Ан, е на 18, а брат им е 15-годишният Самуел. Актьорите се разделиха през 2015 г. и финализираха развода си през 2018 г., но поддържат приятелски отношения. През 2022 г. Афлек се ожени за Дженифър Лопес, чиято 16-годишна дъщеря Еме Марибел Мюниц също използва полово неутрални местоимения и оттогава е близка с Фин като своя доведена сестра.

Първите намеци за новото име на тийнейджърката дойдоха няколко дни по-рано, когато Фин беше заснета да прегръща майка си Дженифър Гарнър на спирката на училищния автобус в Брентууд, Ел Ей. На снимката името „Фин“ може да се види избродирано върху раницата на момичето. Тийнейджърката от години носи къса прическа и редовно се снима в по-мъжки дрехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 1 месец
Биологичен пол на английски е s.e.x. G.e.n.d.e.r е с променено значение от много години и означава полова идентичност, полът, с който се самоопределяш.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"използва полово неутрални местоимения" :))))))
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъй като никой не го знае това, решило на погребението да се прави на интересно
24
2
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Чак се изумявам,че все още няма адвокати които да съветват клиентите си когато ги хванат пияни, да се самоопределят като трезвени. След като биологията и медицинските тестове не важат, значи всички ще се самоопределяме като трезвени, изрядни водачи, без нарушения и спряни против волята ни от една фашистка организация която се опитва да ни вменява вина.
23
3
 
11
 
! Отговори
1111 преди 1 месец
....като нямат капацитет да се реализират са намерили лесен начин да станат известни пък било то и 15 мин.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 11 Ми да си направи!Да спре с пиенето и да потренира малко!:)))
21
2
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
А кога ще може да се самоопределяме като милионери и банките да ни дават банкови сметки без лимит? Така, де след като момиче може да се самоопределя за момче и всички трябва да се съобразяват, значи и редовият бачкатор може да се самоопределя за Бил Гейтс и да има достъп до авоарите му.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** преведено означава пол. Кой ги превежда тия статии бе? Копейките и БъСъП'арите ли? Станал ***. Пол ли е станал? Все едно да кажем тука на някой, сина на Иван стана пол.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не беше ли свързано с кабала. Като сключваш договори за слава и богатство, първородното ти дете го даваш жертва ! Анджелина Джоли, Мадона, Гуинет и още много примери!
18
1
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 1 месец
И тримата синове на Меган Фокс ходят облечени в женски дрехи, с дълги пуснати руси коси.
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има нещо в бъргърите на МакДоналдс и в месото на Кентаки Фрай Чикен. Да, може американските рeптили да са открили химическата формула на лудостта.
16
1
 
22
 
! Отговори
ами, преди 1 месец
Абсолютно родителско безхаберие.Лош пример от баща алкохолик и мащеха които залисани от звезделеене да афишират гОлЕмата си любоФ забравят,че са създали деца. Лопес от това гологъзене и самоизтъкване по всички фронтове на шоубизнеса направи дъщеря си полово неутрална каквото и да значи това и тя повлече и малката дъщеря на Бен Афлек по нанадолнището.
15
1
 
16
 
! Отговори
Супер Селтак преди 1 месец
Има нещо в бъргърите на МакДоналдс и в месото на Кентаки Фрай Чикен.
14
1
 
16
 
! Отговори
:-) преди 1 месец
Това е епидемия в шоубизнеса в САЩ. Пола си смениха/ им го смениха дъщерята на Шер, дъщерята на Еминем, дъщерята на Брат и Анджелина почти си го смени, сина на Лийв Шрайбър, осиновените синове на Шарлийз Терон, сина на Маган Фокс и т.н.
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ше му присаждат ли чурка :)))
12
1
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Откачена работа! Едните се чудят накъде.да се извъртят, а другите пък, колко могат да изпратят за пушечно месо? Нещо яко е сбъркано!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Афлек винаги е искал да има син.
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютно точно? Не бяха ли тези холивудски ugиоти, които поддържаха тази лудост.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
много хора искат да си сменят пола, но ако не си известен ще имаш ужасен живот.
8
1
 
23
 
! Отговори
Тия преди 1 месец
И Библията ще изкривят братче!

Спонсорирани публикации