Как мъжете изразяват любовта си без думи?

Той влага мисъл и послание в подаръците, които ви прави
25 фев 2024 23:00, Михаела Лазарова
16
Как мъжете изразяват любовта си без думи?
Снимка: Istock

Мъжете и жените имат различни подходи в любовта. Изразяването на обич и близост са различни при жените и мъжете и това прави връзките толкова вълнуващи и прекрасни. Начините, по които изразяваме и засвидетелстваме любовта си са уникални и именно това прави отношенията вълнуващи.

Различните методи на изразяване на мъжете могат понякога да са объркващи за жените. Но ако се научите да разчитате мъжкия език на тялото, жестовете, важността, която мъжете придават на някои действия, ще разберете кога един мъж ви обича истински.

Кои са 10-те начина, по които мъжете изразяват любовта си, без да казват нито дума?

1. Той ви води със себе си на всички срещи с приятелите му.
2. Той стои близо до вас във физически смисъл. Тялото му е близо до вашето, дори когато говори с някого.
3. Той ви слуша внимателно и помни онова, което казвате.
4. Не го интересува какво правите в момента, стига да сте заедно. Би ви придружил дори ако не е любимото му нещо.
5. Той несъзнателно копира поведението ви, жестовете ви. Това показва колко дълбоко влюбен е всъщност във вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той влага в теб... А от теб се иска също само малко влага да вложиш и всичко ток!
6
0
 
3
 
! Отговори
Трифон преди 2 месеца
Ако упорито ви кани да ходите на лозето, което не сте виждали къде години наред, значи все още иска да ви обича и кове. Кажи плс как да затътря и моята лична дъска на лозето.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фентъзи
4
7
 
9
 
! Отговори
Ако си отстъпчива преди 2 месеца
с цел да му се харесаш и да те пожелае за съпруга, не се учудвай, ако ти сервира и решението да прекарате летните си почивки поотделно - ти с родителите си, той с приятелите си на риболов. Когато разбереш, че той е бил на курорт с компания, в която е имало и момичета, ще ти каже, че било идея на приятелите му да поканят точно толкова мацки колкото са и момчетата в компанията. Той бил разбрал това чак след като пристигнали в курорта. Дотогава си мислел, че са тръгнали по мъжки на риболов.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не му е приятно да ви отменя, може в краен случай да ви помогне за нещо дребно. Не зачита 8-и март и настоява да не се виждате в деня на този празник, затова не ви го честити и не ви купува подарък, нито дори цветя. За рождения ви ден от немай къде ще ви подари нещо, за имения ви ден може да дойде с букет, но по-често "подаръкът" е бутилка с питието, което той обича. Вашите подаръци за неговите празници са по-стойностни от това, което ви е подарил той.
2
5
 
5
 
! Отговори
В началото преди 2 месеца
на връзката ви води с него, когато се среща с приятелите си, за да се похвали, че си е хванал ново гадже. После започва да ви убеждава колко ще ви е хубаво, ако той се вижда по мъжки с неговите приятели, а вие си пиете кафето с вашите приятелки денем в сладкарница, но не и да излизате вечер в смесена компания. Иска само двамата да се срещате за интимни контакти и в редки случаи да излизате някъде заедно. Той е мъж и било нормално вечер да излиза с приятели, не е крив, че те водят и жени.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Како щом те бие значи те обича