Седмичен любовен хороскоп за 29 януари – 4 февруари

Очаква ни романтика
29 яну 2024 14:25, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 29 януари – 4 февруари
Снимка: Istock

Последните дни на януари и първите на февруари ще са прекрасни за любовта. С началото на седмицата все още усещаме вибрациите на Венера, която прави перфектен тригон с Юпитер – аспект, който достигна своя връх късно вечерта в неделя. Любовта не само става по-удовлетворяваща с тази енергия, но и носи късмет. Възможно е някои от нашите желания, свързани с любовта, да се осъществят. 

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Представителите на зодията може да са доста заинтригувани от някого, който има определен социален статус, какъвто търсят. Възможно е този човек да е част от вашата фирма или от друга, но от вашата индустрия. Така или иначе, силата и репутацията, които този човек има, вероятно ще бъдат особено привлекателни за вас. 

Овните във връзка ще се вълнуват от общи начинания с любимия човек, свързани с финанси. Бъдете внимателни, ако се налага да инвестирате пари. Като цяло седмицата ви носи положителни емоции. 

Телец 

Телци, вие сте положили толкова много усилия, за да поддържате чувства на надежда, оптимизъм и потенциал за растеж в любовния си живот. Огненият Марс сега е във вашия 9-и дом на вярванията и ще направи прекрасен тригон с Уран – планетата на освобождението, която също в момента е във вашия знак. Без значение какъв е любовният ви статус, ще осъзнаете някои истини за любовта. 

Може би някои от вас ще променят начина, по който гледат на любовта или на определена любовна ситуация. 

Близнаци

Телците, които имат половинка до себе си ще се радват на разбирателство и романтика. С любимия човек може да имате добри възможности за повишаване на общото ви финансово състояние и да имате хубав повод за отпразнуване. Ако има съвместна инвестиция, която сте направили заедно, вероятно ще видите, че тя се е изплатила доста добре.

Необвързаните представители на зодията ги очакват любовни трепети. Възможно е да се наложи да избирате между двама потенциални партньори. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: флиртзодииромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари