6 неща, от които партньорът ви има нужда

Буквално няма нищо по-решаващо за оцеляването на връзката ви от уважението
11 яну 2024 22:23, Михаела Лазарова
10
6 неща, от които партньорът ви има нужда
Снимка: Istock

Макар и да се опитваме, понякога на нас, жените ни е доста трудно да мълчим. И често пъти съжаляваме, че сме реагирали спонтанно и сме казали неща, които не е трябвало да споделяме. При господата обаче, този въпрос стои по коренно различен начин. По-голямата част от тях трудно изказват мислите и чувствата си. Ето защо, в следващите редове ще ви споделим няколко неща, от които всеки мъж има нужда, но може би няма да го чуете да ви ги казва. А ето и кои са те:

Повече интимност

Вниманието, комуникацията, благодарността, предоставянето на пространство – нищо от това няма значение, ако двама души не могат да изразят цялата тази любов и уважение с малко интимност. Не мислете, че единственото, от което той има нужда е само секс. Ето защо, хващайте ръката му или просто го целувайте по бузите от време на време. Подобни действия карат партньора ви да се чувства обичан, а пък вие ще усетите любовта му в неговите реципрочни действия. Интимността не означава само физическа интимност, но и всички дейности, които карат партньора ви да се чувства обичан и поглезен. Не бъдете резервирани, по-скоро бъдете изразителни.

Благодарност

Двойките във връзка винаги правят неща за половинката си, без да очакват нищо в замяна. Те поемат роли и отговорности и независимо колко трудни стават нещата, продължават да правят това, което правят. Но това не означава, че трябва да забравите безбройните компромиси на партньора си и да ги приемете за даденост. Не допускайте грешката да мислите, че само вие правите „жертви“ в името на връзката. Изпратете спонтанно съобщение с текст: „Обичам те“, просто така. Изразяването на вашата любов, мисли и чувства към партньора ви е толкова важно, колкото и самата любов.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво, точна статия. Показвам я на дъсчицата, въпреки че ме обвинява че чета глупости. На човек му трябва интимност и коване и да го оставят да си ходи на лозето. Също е много важно да не му държат сметка за парите, които харчи.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
и аз имам нужда от внимание,разходка,време само за мен,а не само да готвя и почиствам
4
11
 
0
 
! Отговори
Ха ха преди 3 месеца
На онанистите, краката им миришат на оцет. Повярвай ми не трябва да се ускорява края на страстта, а да се стигне до него неусетно след забавяния на дясната ръка, които го отлагат....
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А партньорката от какви 6 неща има нужда? За едното знаем, още навремето Мерилин Монро го е формулирала - "Диамантите са най-добрите приятели на момичето". Сега Мишето да ни каже кои са останалите 5 неща?
2
6
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 3 месеца
Парньор (от близо 10 години) ми е една козичка. Затова я и опъвам - щот нищо не иска от мен.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По някое кафе от време на време!