Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември

Меркурий става ретрограден
11 дек 2023 09:39, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември
Снимка: Istock

Очаква ни динамична и донякъде напрегната седмица. Новолунието в Стрелец може да повиши романтичния ни оптимизъм, но новолунието няма да бъде в добра позиция спрямо Нептун. Това може да ни направи на моменти и твърде наивни в любовта. Също така Меркурий става ретрограден и така ще се задържи до 1 януари 2024 година. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовните ви мечти може да се окажат „попарени“ през тази седмица. Очаква ни новолуние, а то ще се отрази на вашия 9-и дом на идеалите и е възможно да създаде объркване около истината за вашата романтична ситуация. Някои Овни може да се изправят срещу това, че са избрали да си затворят очите за дадена ситуация или да търсят извинения за човек, в когото са влюбени или имат връзка с него.

За необвързаните представители на зодията има вероятност да загубят надежда, че ще срещнат точния за тях партньор. Овни, не позволявайте на негативизма да ви завладее! Планетарните събития може да изострят емоциите ви.

Телец

За Телците новата седмица може да се окаже трудна и по-специално за обвързаните. Новолунието, което ще се случи през тези дни ще е под труден ъгъл спрямо мъглявия Нептун, което увеличава риска да бъдете излъгани от вашия съпруг/а или партньор по финансов въпрос. Това може да е било просто пропуск да ви бъде казано, но въпреки това ще ви разочарова.

Ако сте необвързани, може да изпитате обезсърчаваща ситуация по отношение на приятел или приятелка, на които сте споделили информация за интимния ви живот, а той или тя са предали доверието ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, звездната карта разкрива, че може да има ново начало за вас в любовта и връзките, въпреки че рискувате да се насочите към това с широко затворени очи. Новолунието ще окаже влияние на вашия партньорски сектор, което със сигурност може да предизвика някои събития в отношенията.

Проблемът обаче е, че Нептун е почти точно в квадратурата на това лунно събитие, така че през цялата седмица е вероятно да се чувствате сякаш има несигурност около всяка потенциална среща с половинката ви. Ако сте съвсем необвързани, ще бъде разумно да проверявате внимателно всеки, когото срещнете. Този човек може да крие нещо от вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиилюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ай стига вече с тия любовни глупoсти