Хороскоп за седмицата: Какво ви очаква според зодията?

Астрологична прогноза до 3 декември
28 ное 2023 13:09, Теодора Драгоева
6
Хороскоп за седмицата: Какво ви очаква според зодията?
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 3 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен
Сравнително спокоен период. Съобразявайте се с обстоятелствата и не прекалявайте с амбициите. Съобразявайте разходите с наличностите и очакваните приходи. Избягвайте импулсивните покупки, макар че на моменти може много да ви се прииска да си купите едно или друго. Отношенията ще са безконфликтни и лесно ще постигнете компромисни варианти по спорните въпроси.

Телец
Ще напреднете с проекти, започнати преди доста време. Контактите ще са интензивни, ще разполагате с подходящи условия за показване на най-добрите си страни. Във връзка с неотложни пътувания ще можете да усвоите нови знания и да разширите контактите си. Успешно ще се справите с деловите преговори. Не настоявайте на своето, колкото и да сте уверени в себе си. Умението да изслушвате ще подобри комуникацията ви. Ако не желаете да си развалите отношенията, не се включвайте в спорове на политически, религиозни и спортни теми.

Близнаци
Същественото астрологично събитие е пълнолунието във вашия знак. Точният момент, в който бихте могли да натрупате нов опит или да си организирате кратко пътешествие към място, което никога не сте посещавали. Емоциите ще са незабравими. От особена важност е да преценявате обективно възможностите си и да сте благоразположени спрямо чуждото мнение. Готовността ви да възприемете гледна точка, различна от вашата, ще ви помогне да разширите кръгозора и да си систематизирате правилно новата информация.

Какво да очакват от седмицата другите зодии, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: хороскоп за седмицата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Глад, мизерия, мръсни зъби, смрадлив дъх, смрадливи тела, смрадливи и неизпрани якета, палта, дрехи, бельо, смрадливи жилища.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Смpaд!
2
0
 
2
 
! Отговори
Баба Радка преди 5 месеца
Инфлация.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Глуууууупоооооостиииииии!

Спонсорирани публикации