Астрокартография - как влияе на решенията ни?

Ето какво стои зад четирите кардинални точки
3 сеп 2023 19:23, Иванка Гъркова
6
Астрокартография - как влияе на решенията ни?
Снимка: iStock

Ако се интересувате от това какво е присъщо за представителите на отделните зодии, то със сигурност знаете какво е астрология. Вероятно се интересувате и от негативното влияние на ретроградните планети. Но наясно ли сте какво е астрокартография?

Дори и да познавате добре отделните знаци в зодиака, чрез астрокартографията може да установите повече за вашата личност въз основа на действителната времева рамка, в която сте родени.

Какво е астрокартография?

Най-просто казано тя представлява линейно картографиране на вашата астрологична карта върху лицето на земята. Това обяснява Бонита Оливър, астролог. Астрологията базира всичко просто на вашия рожден ден, докато астрокартографията се основава на местоположенията на Земята и въздействието на планети, звезди и други астрални тела. Тя дава информация за това къде са разположени планетите по времето, когато сте родени и как това се отразява на вашата енергия.

Така наречената натална карта, за която може би сте чували, е много важна. Тази диаграма е основно „снимка на небето в стоп кадър по времето, в което сте родени“, посочва Оливър.

Според астролога, когато човек поеме първата си глътка въздух, получава енергиите на този момент във времето. Така цялата му житейска траектория е повлияна от това. И макар всеки от нас да има свободна воля и да взима решенията си сам, до някаква степен астрокартографията е свързана с тях и начина, по който ще използва дадената му сила.  

С други думи, въз основа на вашия рожден ден астрокартографията може да разгледа въздействието на планетарните линии на натална карта върху вас и живота ви.

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: астроастрокартография
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да отиват да копат пипера за да не питат що е скъп.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Путин е невменяем.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Леле! Не ни стигаха обикновените астрални простотии, сега и астралкартография. Браво! Стигнахте нови върхове.
1
0
 
4
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 7 месеца
Аз като съм се родил и звездите толкова са се възхитили, че се наредили в редичка като емблемата на Ауди.