Лятна мода - Шакира с горещо "Не"

Изпълнителката с ясно послание под формата на тоалет
11 юли 2023 21:47, Дарена Найденова
11
Лятна мода - Шакира с горещо "Не"
БГНЕС

Имали ли са Шакира и Жерар Пике отворена връзка три години преди раздялата им? Според слуховете – Да, според изпълнителката – категорично Не. 

Въпреки че не сподели гласно мнението си по въпроса, обикалящ мрежите от началото на седмицата, колумбийската красавица го направи с облеклото си. Тя присъства на Седмицата на модата в Париж, където изгледа представянето на новата колекция на марката Victor & Rolf. Докато всеки очакваше тя да покаже малко повече плът и знойните си бедра, Шакира реши да изпрати послание към всички, които смятат, че е поискала да бъде в отворена връзка с вече бившия си партньор и баща на двете ѝ деца.
 
Стъпвайки пред камерите във френската столица, изпълнителката бе облечена с дълъг бял тренч със златни кантове и огромно „Не“, изписано от двете страни на гърдите ѝ. С високо вдигната глава, изправени рамене и самочувствие, Шакира се разходи по павираните улици, отивайки към модното дефиле. Около нея, разбира се, имаше значително количество екип, но феновете все пак успяха да я зърнат и да снимат интересния ѝ тоалет.
 
Белият тренч бе комбиниран с отворени сандали на висок ток и каишки, увиващи се около глезена, и златна чанта. Визията също така включваше големи слънчеви очила, а косата на Шакира бе перфектно изправена и оставена свободно да се спуска по гърба и раменете ѝ.
 

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

Шакира печели фенове с песните си срещу Пике, но как те влияят на футболиста?

Драмата продължава – Шакира с нова песен за Пике

 
Появата ѝ на Седмицата на модата в Париж идва на фона на поредните слухове, засягащи раздялата между изпълнителката и Жерар Пике. В рамките само на няколко седмици се появиха различни твърдения, като едните идват от лагера на Шакира, а другите – от този на футболиста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Свят преди 9 месеца
Простото грозно българско население на ниво ***! С дебели ,мазни грозни жени никаквици,с тъпимазни прости лица духовно бедни.Мъже ,еднотипни като жените и гаджетата си , на ниво О, в образование, култура, манталитет, музикална култура, мода и пари, СИ ПОЗВЖЛЯВАТ ДА обсъждат Световно известната певица танцьорка и жена Шакира! Хаха, JESUS ,please help them. Карма не прощава!
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма нищо по жалко от одъртяваща жена...!!!
6
7
 
2
 
! Отговори
Жеко преди 9 месеца
Не, не, ама като я питах: "Шакира, искаш ли да ти го набия в шоколадената фабрика"? И ми вика :"Давай, искам го барабар с кивенцата в задния двор"! Речено-сторено - половин час плюеше бяло сладко след това!
5
3
 
6
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 9 месеца
Това кривоглаво бабе ли било красавица? Тя трябва да черпи до края на живота си, че 10 години по млад я е опънал няколко пъти.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
и тая ли ще се прави на 20 годишна като колежката и мадуна
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Било е по време на командировка, а всички знаем, че на командировка не се брои.
2
1
 
2
 
! Отговори
Монах преди 9 месеца
Тази 3 години без връзка ли е била? Да я пращаме в девически манастир. Гледам и лицето непокварено.....като на девица
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отворена връзка какво означава, че аз съм с лизинг на кола с отворен край?

Спонсорирани публикации