Лятна мода - време е за плетени ризи

Тези на една кука се завръщат
Обновена: 2 юли 2023 21:54 | 2 юли 2023 21:12, Иванка Гъркова
7
Лятна мода - време е за плетени ризи
IStockphoto

Лятото предразполага да носим пътри, удобни и държащи надалеч топлината дрехи. наред овърсайз ризите с дълъг ръкав, този сезон се появява един нестандартен модел. Става дума за тези с къс ръкав, изплетени на една кука или машинно. Това са именно онова, което може да разчупите малко стила си. 

Освен ефирните сатенени комплекти от риза и панталон или роклите с тънки презрамки, ако се готвите за почивка, трябва да сложите и нещо плетено в куфара си. Защо не една блузка с якичка или копчета по средата в шарени цветове?!
 
Плетени ризи за лято 2023 - защо не?
 
Не си мислете, че тези плетива ще ви карат да се потите още повече. Плетените на една кука ризи позволяват по-добра циркулация на въздуха, охлаждат тялото в горещините и изглеждат невероятно шик. Разбира се, това важи за онези, които са направени от подходящите прежди. 
 
Цветните квадрати препращат към бохо атмосфера. Ето защо може да заложите на една риза с тях. Има и много симпатични модели с различни мотиви, някои от които съчетават актуални за лятото цветове. 
 
Но тези плетени модели не са само за лятната ваканция. Има и по-елегантни, които стават за офиса. Можете да ги съчетаете с дълга пола или пък подходящ ленен панталон. да не говорим, че под тях може да сложите рокля с тънки презрамки и дори някой едноцветен гащеризон. 

Лято 2023 - какви плетени ризи да облечете? 
 

Плетени бански Hello Kitty – тренд за лятото

Лятна мода - как да носите плетени поло блузки?

Модни находки за лятото – Джиджи Хадид и плетените ѝ блузки

Мини риза 
 
Може да се каже, че този плетен модел е нещо средно между топ и къса риза с копчета. Изплетен на една кука, в подходящ цвят за сезона, той може да се съчетае с панталон с висока талия, дънки, шорти или пък миди пола. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този вечер приятелката пак се показа. Няма облаци.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Приятни сънища!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак се показа.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Луната се скри зад облак.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И едно сомбреро!