Според зодията: Какво ви чака тази седмица?

Отговорът търсете в астрологичната прогноза за периода 12 – 18 юни
12 юни 2023 19:51, Иванка Гъркова
2
Според зодията: Какво ви чака тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 12 – 18 юни. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен
 
Събитията основно ще засегнат работата и бизнеса, независимо от статута ви – собственици или работещи по договор. Ще разполагате с възможности за разширяване на дейността си, за промяна на работното място, условията на работа, заплащането. В тази връзка е възможно да се наложи да осъществите някакво служебно пътуване или преместване. В края на седмицата не е изключено да реализирате търговска сделка със земя, имот или друг вид недвижима собственост.

Телец
 
В личен план преживяванията ще са приятни. Не е изключено да се запознаете с човек, който ще окаже огромно влияние върху живота ви за дълъг период от време или пък да възстановите стара връзка. В случай, че скоро сте започнали работа е вероятно да ви прехвърлят на по-добра позиция или поне на такава, за която вие си мислите, че ще ви допада повече. Дали е така, ще се разбере по-късно. Що се отнася до частните собственици и хората с дълъг професионален стаж, то при тях ще изникнат допълнителни организационни задължения, но те ще са свързани и с повишаване на доходите, показва вашият нов хороскоп.

Близнаци
 
Съществено астрологично събитие е Новолунието във вашия знак. Опитайте се до тогава да довършите всичко започнато, при това без да повтаряте старите грешки. Неотложните задължения ще са свързани с дома, семейството, справяне с битови задачи, ремонт, покупко-продажба на имот, преместване на багажи. Що се отнася до отношенията с близките, препъникамък ще се окаже необходимостта да постигнете разбирателство по някои финансови въпроси, както и такива, засягащи възпитанието на по-младото поколение. Не е изключено да става дума и за получаване и разпределение на наследство, от което ще изникнат някои затруднения.

Според зодията: За какви дами се оглеждат мъжете?

Зодиите, които са най-склонни да преглътнат изневяра

Пет зодии, които могат да предвидят бъдещето

Рак
 
Раци, в професионален план преживяванията ще са приятни. Ще можете да проявите най-добрите си качества и да получите допълнителни приходи. Хората, с които се налага да общувате, може и да не са от най-приятните, но за щастие, контактите с тях ще са краткотрайни и предимно неангажиращи. Силите ще ви стигнат за всичко, а вдъхновението ще ви подскаже оригинални начини, чрез които да осъществите замислите си. Не бихте имали никакви затруднения, освен ако сами не си ги създадете.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 10 месеца
Та какво за френските момичета?:)))

Спонсорирани публикации