Пролетен маникюр - пробвайте цвета матча

Ето повече за актуалния тон за ноктите
24 апр 2023 14:45, Иванка Гъркова
3
Пролетен маникюр - пробвайте цвета матча
IStockphoto

Матча – знаете ли какво е това? Наред с тенденциите за здравословно хранене, прахът с отличителен зелен цвят се използва за смутита, десерти, чай и други топли напитки. А ето че тази пролет ще присъства и в маникюра ни. Все пак отдавна е време да се хванем за зелено!

Пролетта е в разгара си. Въпреки дъждовете и понижаването на температурите, природата навън се променя. Време е за разкрасителни процедури. Освен нови грим и прическа, може да си направите и красиви нокти. И в тях да вплетете онова светлозелено, с което свързваме матчата.

Маникюр матча – сред трендовете в TikTok и Instagram

 
Ако търсите нещо свежо за сезона, направете си маникюр с мекия зелен нюанс. Той може да покрие целия нокът, да е под формата на омбре или пък френски върхове. Да не говорим за омбре с лавандулов или розов цвят – други тонове за пролет 2023.
 
„Зеленото е основният цвят от няколко сезона насам, а тази пролет е време за матча маникюр“. Това обяснява пред Stylist Аманда Лий, която сервира матча лате или чай на клиентките си. Така могат да пийват и да се наслаждават на отделеното време в салона.
 
Специалистът посочва, че тенденцията е изключително гъвкава. Въпросният зелен цвят може да се носи самостоятелно или като акцент при ноктопластиката.
 

Нокти като мляко – тенденция в маникюра за пролетта

Маникюр за дълги нокти – Лизо с фрапучино идея

Пролетен маникюр – как да се лакирате през април

„Зеленото е популярно през цялата година, но е особено модерно за пролет/лято 2023 г., тъй като съвпада с природата, зелената трева, тучните дървета и цъфтящите цветя“, коментира маникюристът Тину Бело.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цветът е чудесен, но не е за маникюр. Като видя нокти, оцветени в зелено, синьо или черно, ме втриса. Най-красив е маникюрът, лакиран в някой от нюансите на розовия цвят. Червеното също става, но всяка жена трябва сама да прецени дали на нея самата й подхождат червени нокти, дали случаят е подходящ за предизвикателен маникюр и дали отива на тоалета й.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема таков цвет "матча", светлозелен е или резеда му викаха бабите...

Спонсорирани публикации