Оскари - кои бяха най-добре облечените звезди?

За първи път те не се разходи по червения килим, вижте защо
13 мар 2023 18:45, Дарена Найденова
16
Оскари - кои бяха най-добре облечените звезди?
БГНЕС

Само преди няколко часа бяха раздадени 95-ите награди „Оскар“ в Лос Анджелис. И тази година България бе повече от достойно представена, като разследващият журналист Христо Грозев си тръгна със златната статуетка като част от екипа на документалния филм „Навални“. Той е главно действащо лице в лентата, като се качи и на сцената в Долби Тиатър, за да получи поздравления от режисьора и аплодисменти от цялата зала.

Преди обаче действието да се премести в залата, всички звезди трябваше да отделят време на фотографите, които се бяха събрали отпред. Като всяка година, модата и гримът бяха в центъра на вниманието преди началото на Оскарите. В Лос Анджелис обаче този път не бе разпънат червен килим, а такъв в цвят шампанско.
 
Водещият Джими Кимъл се пошегува, че цветът е избран нарочно, защото Академията е уверена, че тази година няма да има никакви инциденти. Коментарът му бе във връзка с миналогодишния шамар, който Уил Смит нанесе на Крис Рок по време на церемонията.
 
Разбира се, нарушаването на дългогодишната традиция за червения килим няма нищо общо с шамара, а вместо това със смесването на традицията и измислянето на начин как по-плавно да се премине от елегантната обстановка на Оскарите към по-забавната част от нощта, която включва звездните партита. Също така килимът е направен от рециклирани материали, което изпраща и важно послание за опазването на околната среда.
 
Това бележи първия път от 1961 година насам, когато звездите на Оскарите не се разхождат по червен килим. Засега не е ясно дали тази нова традиция ще продължи, като модните експерти казват, че все още може да се нарича „червен килим“, дори нюансът да е друг. По думите им, фразата се е превърнала в нарицателно не за цвета на килима, а за елегантното пристигане на звездите.
 
Говорейки за елегантно пристигане, вижте кои дами и господа направиха най-голямо впечатление с тоалетите си на тазгодишните Оскари.
 
Ванеса Хъджинс
 
Ванеса Хъджинс беше един от домакините на тазгодишната церемония. Актрисата пристигна на събитието, носейки рокля без презрамки на Chanel, комбинирана с бижута от Roberto Coin. Тя оформи косата си във висок и нисък кок, напълно олицетворявайки красотата от Стария Холивуд.
 
 
София Карсън
 
София Карсън беше номинирана за най-добра песен за Applause от филма Tell it like a Woman. Въпреки че се размина със златната статуетка, младата актриса и певица впечатли със стил. Тя се появи на червения килим в бяла рокля от Giambattista Valli с интересно деколте и обемна пола. Тоалетът бе допълнен от обемна огърлица с изумрудени камъни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ух, че грозотии!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тези го обърнаха на политика като Евровизия
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наркоманът що не е бил там? Все пак е в роля от една година - рекорд.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо още по-пошло не успяха ли да спретнат.
8
2
 
1
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Никой, никога, по никакъв начин не може да надмине Сам Смит муа-ха-ха
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо няма представител на африканските роби ??
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия създания едва ли осъзнават за какво ги ползват . Гнус !!
5
0
 
7
 
! Отговори
мак преди 1 година
Жизнено важно е да знаем.
4
1
 
2
 
! Отговори
int egineer преди 1 година
дебелата свинкя медвед- ми спря достъпа до американските асоциации за Интернет
3
5
 
2
 
! Отговори
jewish преди 1 година
медведевската адвокатка на Салма Хай-ек, тъй като явно има нужда от такава, и то от руския Хитлер
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като видя Салма ... и се сетя за кого или по-точно за какво е омъжена и ми става гадно ...
1
3
 
3
 
! Отговори
jewish преди 1 година
И тая медведистка е добре облечена "звезда"? подочухме, че някои имат проблеми да отидат на Оскарите, защото явно местата им са били заети от други

Спонсорирани публикации