Според зодията: Кои двойки се разбират без думи?

Вижте съвместимостта между отделните
11 окт 2022 21:25, Екип на Tialoto.bg
4
Според зодията: Кои двойки се разбират без думи?
IStockphoto

В лицето на кой земен знак може неочаквано огненият Стрелец да намери верен спътник, който споделя неговите идеали и мечти? Кой партньор е идеален за Рак? И кой ще успее да върне мечтателните Риби на земята, като ги обгради с грижа и подкрепа?

Вижте кои двойки зодии се разбират без думи:
 
Овен и Лъв
 
Първата двойка знаци на зодиака, в която две половини са кармично свързани, е Овен и Лъв, пише Marie Claire. И двамата партньори буквално излъчват пламък, устрем и интерес към живота. Те никога няма да скучаят един с друг, а и за двамата това е изключително важно. Бурни страсти, ярки изяви, красиви жестове – това отличава тази двойка от останалите. Амбициозният Лъв ще бъде обвит от вниманието на темпераментния и романтичен Овен. В отговор Лъвът също няма да забрави да се погрижи за любимия си партньор и да му даде искрени, страстни чувства, както и да го поглези със сладки изненади.
 
В допълнение, безупречното чувство за вкус, присъщо на тези знаци, ги прави „двойка на милион“ във всяка компания. И двамата партньори се стремят към луксозен, цветен живот под светлините на прожекторите. Такава двойка е успешна във всичко, което прави.
 
Телец и Рак
 
Те сякаш са създадени един за друг. И двамата се чувстват комфортно още от първата среща. Сякаш нещо невидимо свързва тези хора. Телецът е очарован от скромния и замислен Рак. И Ракът, забелязвайки чара, чувствеността и топлината, излъчвани от Телеца, не може да остане безразличен към него.
 
Ракът и Телецът са двойка, която може да прекарва цялото си време заедно. Някои хора имат нужда от почивка един от друг, но не и те. Чувствата в такава двойка нарастват всяка година. Затова Телецът и Ракът често създават семейство, в което царят разбирателство и вярност. Щедростта на Рака и желанието да даде на партньора всичко най-добро е точно това, от което се нуждае Телецът, защото за него любовта се измерва не само с топлината на чувствата, но и с луксозните подаръци. Но никой от тях не понася скандали и кавги, затова се опитват да ги избягват всячески.
 
Близнаци и Водолей
 
В следващата двойка кармичните връзки свързват свободолюбиви и свободни партньори – Близнаци и Водолей. За никого не е новина, че настроението на Близнаците може да се променя със скоростта на светлината, а Водолеят е точно човекът, който не обича рутината и монотонността. Непредсказуемостта е важна за Водолея като въздуха. Не понася скуката и простащината. За Водолеите изменчивите Близнаци са просто подарък от съдбата. Никога няма да познаете кой точно ще бъде Близнакът вечер, а още повече сутрин. Това, от което и двамата се нуждаят е непредсказуемост, нови усещания, комуникация, пътувания, преживявания и нови хоризонти. И двамата умеят да уважават личното пространство на другия, защото самите те знаят колко е важно то.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Тогава тези от зодия "Лъв" да разберат какво им пиша без думи - .....................................
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ли ще е съжителство между 2 Лъва?!:))Сблъсък на 2 вселени с общо ядро - Слънцето.
2
1
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
гледай ти!..С "Половинката" ми сме :..-Аз-"Овен",тя-"Лъв"...Та за това,че "Никога нема да скучаем" е верно..Що са отнаса до "Красивите жестове",тука авторката сай поизложила..Според мен "Овена" и "Лъва" са два "Остри камъка",но интересно:..-Могат да "мелят" заедно,напук на поговорката..Ние поне "мелем" вече почти 30 години..И "Овена" цял,и "Лъва"-жив..
1
2
 
2
 
! Отговори
С жената сме преди 1 година
водолей /скорпион 30г.Все си мерим ушите, ама разлика - йок.

Спонсорирани публикации